Vedetele si-au pregatit tenul pentru vara la Noblezza

Clinica de frumusete Noblezza a fost vizitata aseara de multe vedete din showbiz sosite pentru a afla cum isi pot pregati tenul pentru a face fata cu brio efectelor nocive ale soarelui in aceasta vara. Mirela Stelea si Valentina Pelinel au avut, astfel, prima aparitie in public dupa divortul de sotii lor, despre care s-a scris atat de mult in presa in ultima perioada.
Discrete din fire, cele doua vedete au sosit la Noblezza pentru a-si efectua in prealabil doua tratamente revolutionare, Hydrafacial si Intraceuticals C, menite sa curete tenul in profunzime, sa il hidrateze si sa ii ofere protectia necesara prin infuzia de vitamina C pentru a reduce efectele ultravioletelor in sezonul estival.

Cu tenul impecabil intretinut, Mirela Popa (fosta Stelea) si Valentina Pelinel au pozat la panoul oficial, realizat de Florens intr-un mod inedit din muschi verde si flori exotice, si au gustat din delicioasele prajituri raw vegan Rawyal realizate de Carmen Negoita, bogate, la randul lor in ingrediente cu vitamina C.

Pentru a descoperi beneficiile celor doua tratamente revolutionare de la Noblezza au sosit si alte vedete cunoscute din showbiz.

Anca Serea s-a afisat, in premiera, alaturi de fiica ei, Sarah. Micuta i-a imitat vestimentatia celebrei sale mame, purtand jeansi si camasa alba, accesorizata cu bratara din margele albe si un colier chic. ­­

Paula Chirila a fost insotita de simpatica ei fetita, Carla.
Micuta a purtat o rochita de vara cu papioane imprimate, bentita cu funda si a devenit rapid una din atractiile serii, pozand alaturi de mama ei la panou in ipostaze haioase.

Carmen Negoita a jucat, de aceasta data, si rolul de gazda, intrucat preparatele cu care au fost serviti invitatii au fost pregatite chiar de ea si de sora ei, Andreea, la Rawyal. A fost vorba de meniu raw vegan, crud, nepreparat la foc, in care, pentru a respecta tema evenimentului - prospetime si infuzie de vitamina C -, a inclus pasta de patrunjel cu crackers din seminte, prajitura cu lime, prajitura cu fructe de padure, cu blatul din seminte, migdale si caju, fara zahar, si limonada cu ghimbir. Carmen a ales o vestimentatie eleganta de vara, pantaloni galbeni cu talie inalta si un tricou marinaresc cu maneci in volane.

Sophia a oferit o noua aparitie spectaculoasa. A purtat un tricou supradimensionat, sacoul negru elegant, dres negru cu benzi geometrice, pantofi cu platforma si un inedit cercel in forma de picior de pasare.

Ellie White a optat pentru o salopeta bleumarin pe care a accesorizat-o cu sandale cu tinte.
Artista, care a lansat de curand hitul “Zi ceva”, si-a afisat, in premiera la un eveniment monden, noul look, revenind la nuanta de negru a parului, dupa mai multe etape in care a fost roscata si blonda.

Adelina Pestritu, la randul ei unul din clientii fideli Noblezza, a optat pentru o rochie rosie din satin si pantofi nude, si a intrat in jocul colegilor ei de la emisiunea D-Paparazzi de a alege dintre mai multe culori de oja si a-si vopsi unghiile in fata camerei de filmat.

Sylvia a optat pentru o rochie din matase pe un umar, accesorizata cu cercei lungi tip coada de fazan, si afisand, la randul ei, un nou look, deschizandu-si nuanta parului.

Geanina Ilies, client fidel Noblezza, a afisat un look fresh, purtand o rochie scurta alba cu imprimeu albastru, pe care a accesorizat-o impecabil cu pantofi nude si clutch albastru.

Daiana Anghel a optat pentru o rochie neagra cu volane si sandale cu tinte, in trend in acest sezon, si a vorbit despre importanta intretinerii adecvate a tenului, la un nivel profesional, pentru a combate efectele imbatranirii premature.

Nicoleta Luciu a sosit la Noblezza inaintea evenimentului pentru a recurge la o sesiune de curatare a tenului cu Hydrafacial, intrucat in aceeasi zi avea sa plece intr-o scurta vacanta.
In acest sens, a urmat si tratamentul Intraceuticals cu vitamina C pentru a avea tenul mai protejat de razele soarelui.

DJ Wanda si-a schimbat pentru prima data noul look la un eveniment monden. Vedeta si-a indreptat parul, poarta breton si adopta vestimentatii elegente, contrastand astfel cu tatuajele non-conformiste pe care le are desenate pe corp.

Vedetele invitate la eveniment, prezente obisnuite la Noblezza pentru tratamente de infrumusetare, au aflat beneficiile pe care le ofera Hydrafacial si Intraceuticals, in mod special acum, inaintea vacantei pe care urmeaza sa o petreaca la mare.

Hydrafacial, tratamentul pe care il urmeaza vedete de top de la Hollywood, curata, exfoliaza, extrage punctele negre prin vacuum, face peeling cu acizi speciali si hidrateaza tenul, inlocuind tratamentele clasice de extractie din saloanele de cosmetica. Tratamentul reduce si acneea, diminueaza ridurile fine, reduce hiperpigmentarea, lasand tenul curat si plin de stralucire.

Intraceuticals C, supranumit si “Tratamentul Madonnei”, are o actiune de reintinerire cu oxigen hiperbaric ce introduce, prin infuzie, acid hialuronic si un cocktail de vitamine in straturile adanci ale dermului.
Astfel, pielea devine hidratata la un nivel optim in profunzime, ridurile sunt estompate si se realizeaza un efect de lifting, redefinind conturul fetei.

Prin infuzia de vitamina C, tenul devine stralucitor si este mai protejat impotriva ultravioletelor, tratamentul fiind ideal a fi urmat in aceasta perioada, inaintea vacantei de vara.

La clinica Noblezza vedetele, si nu numai, urmeaza tratamente revolutionare de reintinerire a pielii, de slabit si de inlaturare a celulitei. Printre cele mai renumite tratamente se numara Hydrafacial, Fotoregenerare, Crio CoolTech, Radiofrecventa tripolara, Intraceuticals si Cavitatie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod