RICA reinventeaza epilarea cu ceara liposolubila

Professional Brands Marketing & Distribution anunta parteneriatul cu RICA in cadrul diviziei SKIN Care & SPA. Misiunea RICA este sa creeze tratamente naturale care accentueaza frumusetea corpului si a mintii prin promovarea unui sistem avansat de epilare in salon: ceara naturala, produse care se aplica inainte si dupa epilare, precum si accesorii si echipamente profesionale.
Obiectivul RICA a fost inca de la inceput sa creeze un tip nou de ceara, o ceara care sa fie caracterizata prin formula cosmetica naturala, delicata si hranitoare pentru piele si sa aiba proprietati superioare de indepartare a parului. Astfel a fost creata o formula patentata ca ceara liposolubila de noua generatie, ce include uleiuri vegetale hranitoare specifice, Titanium Dioxide, Glyceryl Rosinate, ZincOxide si ceara de albine. Aceste ingrediente formeaza impreuna o ceara cu o performanta superioara, ce confera clientilor o experienta mult mai placuta si, în acelasi timp, mai putin dureroasa.
Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii.

RICA a fost infiintata in 1994 pe coasta de rasarit a Siciliei pentru a fructifica resursele naturale ale insulei, amplificate de proximitatea vulcanului Etna, si este prezenta astazi in peste 60 de tari. Datorita angajamentului de a folosi eficient resursele naturale ale mediului si de a le pastra, impreuna cu obligatia de a oferi clientilor produse de inalta calitate, RICA este certificata Ecocert.

RICA transforma epilarea intr-o experienta placuta.  Este delicata, dar in acelasi timp are o putere sporita de prindere a parului.  Astfel, epilarea devine mai putin dureroasa, deci mai placuta.      
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod