Răsfăţ de vară, noi experienţe multisenzoriale de la Palmolive Aromatherapy şi Thermal Spa

Vara aceasta, Palmolive vă provoacă simţurile cu gama de geluri de duş Palmolive Aromatherapy şi Palmolive Thermal Spa. Îmbogățite cu o formulă nouă și cu arome revigorante, produsele Palmolive vă invită la o experiență multisenzorială, oferindu-vă în același timp momente de relaxare în fiecare zi.
Senzația de prospețime și puritate este redată la nivel vizual prin nuanțe de albastru, verde, turcoaz, iar la nivel olfactiv regăsim parfumuri revitalizante. 

Noul gel de duş Thermal SPA Ocean Vitality
Descoperă senzația revigorantă a oceanului atunci când faci duș cu cel mai nou produs al gamei Palmolive Thermal Spa! Cu o formulă ce conține extract de alge albastre şi minerale marine, Palmolive Thermal Spa Ocean Vitality vă oferă un parfum revitalizant şi vă invită să trăiți o adevărată experiență Spa la voi acasă.

Masaj delicat cu Palmolive Thermal SPA Mineral Massage
Gelul de duș Palmolive Thermal Spa Mineral Massage are o formulă unică îmbogățită cu săruri de la Marea Moartă și extract din aloe vera, un adevărat elixir al tinereții pielii noastre, fiind asociate cu revigorarea și tonifierea pielii.
Masați-vă cu delicatețe pielea cu gelul de duș Palmolive Thermal SPA Mineral Massage cu un uşor efect de gomaj şi redați pielii fermitatea şi frumuseţea cuvenită.
 
 

Relaxare plină de arome cu Aromatherapy Absolute Relax
Parfumul relaxant al gelului de duș Palmolive Aromatherapy Absolute Relax vă răsfață simţurile şi vă binedispune prin aromele sale speciale. Pe lângă conţinutul de ulei esențial de ylang-ylang, recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul său relaxant, formula sa conţine extract de iris, îmbinându-se armonios pentru a vă reda bucuria fiecărei zile.
 
 

Redescoperiţi parfumuri şi senzații fine cu noile game de geluri de duş Palmolive Aromatherapy şi Palmolive Thermal Spa! 


Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pe numeroase alte segmente de bunuri de larg consum: săpun, deodorante solide de femei şi bărbaţi, precum şi paste de spălat vase.
Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod