Family Care a sarbatorit Ziua Familiei alaturi de prieteni!

Sambata 25 mai Family Care a sarbatorit la Cinema Pro, Ziua Familiei alaturi de peste 700 prieteni - colegi,  colaboratori, jurnalisti, bloggeri, fani de pe facebook si copii din 4 centre de plasament.
Incepand cu ora 10:00 si ora 12:30 invitatii au inceput sa soseasca, si mare le-a fost bucuria cand la intrare au fost intampinati de cadouri, apoi au primit stegulete si au fost invitati sa faca poze cu simpaticele mascote gonflabile in forma de dinozauri, dupa care au fost condusi in sala.

Proiectiile filmului The Croods 3D au starnit ropote de aplauze mai ales din partea copiilor. Invitatii nostri speciali, copii din centrele de plasament (Valea Plopului, Voluntari, Pinochio sectorul 1, Domnesti) s-au distrat la maxim, mai ales ca pentru majoritatea era pentru prima oara cand intrau intr-o sala de cinema.
La finalul evenimentului, invitatii au iesit din sala de cinema cu zambetul pe buze dar si cu amintirea unui film amuzant dar plin de intelepciune.
Vrem sa le multumim partenerilor nostri care ne-au fost alaturi la acest eveniment: Cinema Pro, Aqua Carpatica, Club Amicii, Rivoli Food. 
 
 

Produsele din gama Family Care sunt gandite astfel incat cantitatea sa fie suficienta pentru intreaga familie, fiind in acelasi timp economice si de calitate.
Gama Family Care contine: sapun lichid, gel de dus, , sare de baie, crema hidratanta, betisoare de urechi si rezerva, dischete demachiante soft si extra soft, sampon, set de plasturi, compresa termica, teste de sarcina si teste de ovulatie si produse Kids (2 in 1 Sampon & gel de dus Kids, sapun lichid Kids, spuma de baie Kids, sare de baie Kids).
Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai important importatori si distribuitori de produse cosmetice si de ingrijire din Romania, cu peste 850 de produse in portofoliu.
 
 

Daca vrei sa afli si mai multe detalii despre produsele FamilyCARE, intra si pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/FamilyCARE.Ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod