Noua gama Caudalie Polyphenol C15 declanseaza ofensiva impotriva ridurilor

Pentru femeile care tocmai au implinit 30 de ani, aflate in cautarea unor produse pentru ingrijirea pielii, care sa fie foarte eficiente si extrem de tolerante, Caudalie a creat un regim extrem de puternic, care lupta impotriva oxidarii si a ridurilor.

Acesta contine trei tratamente-expert, care reincarca pielea pentru a-i intensifica tineretea, atat la suprafata, cat si in profunzime.

Serul de Aparare Anti-Rid este produsul cu cea mai mare concentratie de ingrediente active din gama Polyphenol C15. Acest concentrat pentru intinerire actioneaza intens si in profunzime pentru a corecta ridurile si a reintari sistemele naturale de aparare ale pielii.

Fluidul de Protectie Impotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg este un scut anti-oxidant in adevaratul sens al cuvantului si companionul perfect al pielii pe tot parcursul zilei.

Crema Anti-Rid pentru Ochi si Buze lupta impotriva oxidarii, ridurilor, cearcanelor si ochilor umflati. Acest gel-crema ataca orice problema care afecteaza conturul ochilor si buzele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod