Machiajul toamna

Sezonul care se anunta atat de original si colorat in ce priveste vestimentatia nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre farduri! Departe de a ne indemna la un machiaj cuminte, firmele de cosmetice ne ispitesc cu nuante puternice si indraznete.

Tendintele dominante pe care le propune Margaret Astor in colectia New Luxury sunt date de tonuri de maroniu si bej, completate de auriu, aramiu, pana la ruginiu.

Noua gama cuprinde cinci nuante de ruj Soft Sensation (138.900 lei), de la auriu, roz bej natural, pana la lila sau chiar violet intens. Acestea se asorteaza cu cele cinci culori pentru unghii din gama de oje Ultra Diamant Nail (120.000 lei).

Fardul de pleoape Mono Eye Shadow (138.900 lei) din colectie poate fi gasit in nuante ca ruginiu metalic si bronz aramiu.
Lor li se alatura Magic Style Mascara (194.900 lei) in variantele negru si maro.

Produsul vedeta al colectiei New Luxury este creionul de pleoape Jumbo Pencil (196.900), in patru variante de culori stralucitoare, cum sunt bronz auriu, auriu, violet si lila.

Firma Rimmel scoate pe piata o colectie de culori Retro Glam, unde culoarea care se impune este purpuriul. Luciul de buze Swirl Lip Gloss contine doua nuante complementare ce pot fi folosite separat sau in combinatie. Astfel, se poate alege intre Seduction, o combinatie de purpuriu cu roz si Provocative, visiniu cu roz pal.

Rujul Rich Moisture Lipstick, cu efect hidratant, este disponibil in nuantele de visiniu, maro si siclam.
Pentru ochi, fardul de pleoape Special Eyes Duo Eye Shadow combina de aceasta data culorile cele mai tipatoare cu cele mai cuminti. Astfel, se poate alege intre purpuriu cu bej pal, ciocolatiu combinat cu lila sau rozul alaturat griului pal.

Oja Lasting Finish Nail Plolish va fi gasita in cinci nuante: purpuriu, ciocolatiu, visiniu, auriu vanilat si lila. Preturile noilor produse din gama Retro Glam sunt cuprinse intre 89-129.000 lei.

Oriflame a pregatit un nou design pentru colectia din aceasta toamna, Giordani Gold. Gama de rujuri Rejuven-A (145.300 lei) care actioneaza impotriva imbatranirii contine vitaminele A, C si E, imbunatateste elasticitatea buzelor si asigura protectie UV.
Pudra compacta Deluxe (294.900 lei) asigura o acoperire delicata, usoara si fiind translucida se potriveste tuturor nuantelor de piele. Perlele bronzante (260.000 lei)care dau tenului o stralucire instantane, si impresia unui bronz natural sunt disponibile in patru culori noi: galben-auriu, roz-cafeniu, cafeniu-auriu si roz-teracota. Fondul de ten impotriva imbatranirii, hidratant, (181.000 lei) se potriveste pentru toate tipurile de ten. Preturile sunt valabile pentru perioada lunii octombrie.

Magazinele The Body Shop intampina toamna cu noi produse. Aici a aparut un Eyestick (350.000 lei), creion pentru ochi, sub forma de crema. Produsul se aplica fara perie si ofera ochilor nuante subtile, in functie de grosimea stratului aplicat.
In pachetelul Eyestick veti gasi doua astfel de creioane, care pot fi folosite separat sau impreuna, pentru efectul dorit. Aveti posibilitatea de a alege intre nuantele de gri, visiniu si maro. Lip Adapter (350.000 lei) este un lipstick special, cu doua varfuri, la un capat avand o nuanta mata iar la celalalt una lucioasa. Acestea pot fi aplicate peste ruj sau folosite separat de acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod