Tanara si slaba cu ajutorul machiajului!

De asemenea, poti folosi fondul tau de ten obisnuit si doua nuante de pudra, una mai inchisa si alta mai deschisa.

  • Potrivit specialistului in make-up, Robert Jones, zonele in care aplici nuanta deschisa vor iesi in evidenta, in timp ce zonele pe care a fost aplicata nuanta inchisa vor fi "adancite", puse pe plan secund.

    Forma perfecta pentru un chip este cea ovala, sunt de parere specialistii. De aceea, scopul tau va fi acela de a obtine prin machiaj un contur al fetei cat mai apropiat de cel oval.


    Primul pas consta in aplicarea uniforma a fondului de culoarea tenului tau. Imagineaza-ti chipul ca pe un oval, partile cele mai late ale ovalului fiind situate la nivelul pometilor.

    Aplicarea nuantei mai deschise de fond de ten sau pudra este pasul numarul doi. Vei folosi aceasta nuanta deschisa pentru a scoate in evidenta formele fetei. Zonele pe care trebuie sa o aplici sunt: centrul fruntii, partea superioara a piramidei nazale, zonele de sub ochi (locurile de formare a cearcanelor) si centrul barbiei.

    Pasul trei este reprezentat de aplicarea nuantei inchise la extremitatile ovalului - zona tamplelor, linia parului, partea exterioara a pometilor, zonele laterale ale nasului si sub linia sprancenelor.


    Daca nuanta tenului tau este una deschisa, iti vei accentua trasaturile folosind mai mult nuanta inchisa de fond de ten si mai putin pe cea deschisa. Folosind cu preponderenta nuante deschise vei obtine o paloare ce te va imbatrani mai mult.

    Regula este inversa pentru cele cu un ten inchis, aproape de masliniu - este necesar sa foloseasca mai mult nuanta deschisa decat pe cea inchisa. "Femeile cu o tonalitate inchisa a tenului sunt detinatoarele unui ten mat, deci primul lucru pe care trebuie sa-l faca o astfel de femeie este sa foloseasa produse pentru iluminare", declara make-up artistul Maria Pauna.

    Iata un filmulet care te va ajuta sa iti conturezi corect fata - fie cu pudra, fie cu fond de ten - pentru a obtine un efect de intinerire, dar si pentru a parea cu cateva kilograme mai slaba:

     

    Comentarii (3)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • Mirela pe 11 Sep 2009, 13:28
      Make-up

      Efectuez machiaj pentru fiecare zi speciala din viata ta! Ma poti contacta la makeupmirela[at]yahoo.com sau 0724.50.66.68

      0
      0

    • secretul chinezesc de slabit pe 30 Iul 2009, 12:42
      fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna

      Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

      0
      0

    • gabitza89 pe 18 Mar 2009, 12:53
      machiaj natural

      Ce poate fi mai bun pentru tenul nostru decat un machiaj natural! Deasemenea tot ce mancam se reflecta pe tenul nostru ! Pentru o discutie ca intre fete despre un ten frumos id meu este close_to_u_89! O zi superba va doresc!

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod