Le Petit Marseillais te invită să descoperi frumuseţile regiunii Provence!

Johnson & Johnson lansează brandul Le Petit Marseillais în România.
Johnson & Johnson aduce pe piaţa din România faimosul brand franţuzesc Le Petit Marseillais. Produsele sunt disponibile în hypermarketurile din ţara noastră, în cele trei game: geluri de duş, produse pentru îngrijirea corpului şi produse pentru îngrijirea părului.

Le Petit Marseillais exprimă bucuria de a trăi – „joie de vivre”

Născut în regiunea Provence din Franţa şi având peste 25 de ani de tradiţie în crearea produselor de frumuseţe, Le Petit Marseillais propune consumatorilor o varietate de geluri de duş şi produse pentru îngrijirea corpului şi a părului.
Inspirate din natura şi ingredientele specifice sudului Franţei, regiunea Provence, gama de produse Le Petit Marseillais abundă în prospeţimea aromelor mediteraneene ce învăluie trupul, pentru un răsfăţ deplin şi o experienţă senzorială inedită.

Aromele din fiecare produs Le Petit Marseillais exprimă bucuria de a trăi, dezvăluie acel „joie de vivre” specific regiunii Provence în care armonia şi naturaleţea sunt ingredientele esenţiale.

Naturaleţe, autenticitate, tradiţie

Toate produsele Le Petit Marseillais au la bază ingrediente de origine vegetală, sunt biodegradabile şi au caracter ecologic.
Laptele de vanilie, piersicile albe şi nectarinele, laptele de migdale dulci sau de bumbac şi mac, laptele de karité şi mierea sunt câteva dintre ingredientele folosite în reţetele Le Petit Marseillais.

Gama gelurilor de duş conţine 9 sortimente, toate preparate cu ingrediente atent selecţionate, cu pH neutru pentru piele, testate dermatologic şi având o bază pentru curăţare de origine vegetală, biodegradabilă.

Ingredientele ce stau la baza gelurilor de duş Le Petit Marseillais sunt: laptele de vanilie obţinut din batoane recoltate manual, parfumatele flori albe de portocal, laptele vegetal de migdale dulci, piersicile albe şi nectarinele coapte sub soarele mediteranean, mierea de levănţică din Alpii din Haute Provence, mandarinele şi lime-ul, pinul şi feniculul marin din munţii Auvergne, laptele de bumbac şi macul provenit din culturi organice, precum şi laptele vegetal.

Gama dedicată îngrijirii părului conţine produse destinate părului uscat şi deteriorat, celui normal şi celui vopsit.


Ingredientele alese sunt recunoscute pentru eficacitatea şi proprietăţile hrănitoare şi regeneratoare. Laptele de karité, mierea, uleiul de şofrănel, extractul de afine, mărul şi frunzele de măslin sunt secretele acestor produse care răsfaţă podoaba capilară cu un tratament franţuzesc tradiţional şi eficient.

Gama dedicată îngrijirii pielii are la bază untul de karité, alături de migdalele dulci, uleiul de argan, laptele de smochine şi uleiul de muşeţel. Crema şi laptele de corp hidratante sunt special concepute pentru îngrijirea pielii uscate, lăsând în urmă o piele fină, hidratată şi luminoasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod