Totul despre lotiunile autobronzante

La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.
La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.

Nivea body Summer Beauty


Creata pentru pielea de culoare deschisa sau pentru pielea medie spre inchisa, aceasta lotiune hidratanta confera un aspect de bronz uniform si
creste fermitatea pielii.

Formula imbogatita cu un agent de bronzare cu intensitate usoara si ulei din semintele de struguri. Dupa 5 zile de folosire regulata confera pielii un bronz uniform. Pentru toate tipurile de piele.

Aplicare:

- pentru rezultate optime, foloseste lotiunea de corp in fiecare zi
- evita contactul cu articolele de imbracaminte pana cand lotiunea este complet absorbita de piele
- spala-te pe maini dupa aplicare

Nu contine factor de protectie solara.

Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara


Un lapte de corp hidratant cu extract de musetel, care-i ofera pielii tale stralucirea bronzului de vara pastrandu-i in acelasi timp supletea si tonusul; pielea este hidratata timp de 12 ore.

Formula Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara este imbogatita cu un complex de hidratare si cu extract de musetel. Este absorbita usor, fara a lasa pete. Aplicat zilnic, aspectul bronzat al pielii tale va capata in timp o stralucire naturala.

Nu contine factor de protectie solara.

Dove Summer Glow


Lotiunile de corp si lotiunile de fata Dove Summer Glow contin o combinatie de crema hidratanta si agenti de autobronzare, care confera treptat pielii un bronz usor. Lotiunile Dove Summer Glow contin agenti de protectie solara +SPF 15.

Lotiunile de corp Dove Summer Glow sunt disponibile in trei variante: pentru piele deschisa la culoare, pentru piele mai inchisa la culoare si varianta cu particule ce reflecta lumina, conferind pielii un bronz delicat si o stralucire naturala.

Lotiunile de fata Dove Summer Glow sunt disponibile in doua variante: pentru ten deschis la culoare si pentru ten mai inchis. Dupa 3-5 zile de folosire, bronzul atinge intensitatea dorita.

Factor de protectie solara +SPF 15.

Johnson’s Holiday Skin


Lotiunea de corp Johnson’s Holiday Skin ofera un bronz treptat si ingrijeste in acelasi timp pielea. Contine o cantitate mica de ingrediente autobronzante care determina dezvoltarea unui bronz natural pe parcursul a trei zile, daca lotiunea este folosita in fiecare zi.

Lotiunile de corp Johnson’s Holiday Skin sunt disponibile in doua variante: pentru piele deschisa si pentru piele inchisa la culoare.
Se recomanda clatirea mainilor dupa aplicare.

Nu contine factor de protectie solara.

 

Comentariile 51-62 din 62


  • milka pe 8 Iun 2011, 09:04
    nustiu ce sa fac.........

    nunta peste 3 zile si sunt insarcinata,,nu pot nici solar si nici la soare nu mi se permite..ce as putea face?? sa.mi fac autobronzant adica cu un pistol te improasca...ce ar fi mai bineee....//???

    3
    3

  • Alexa pe 22 Iun 2011, 17:46
    ATENTIE nu folositi autobronzantul de Avon

    De o saptamana foloseam autobronzantul de la avon, si era ok, dar dupa 2 zile mi se ducea urat de pe piele...si lasa pete foarte urate,care iti dispar foarte greu :| si credeti-ma ca arata foarte foarte urat..nu am mai iesit deloc afara..si cand ieseam purtam pantaloni lungi ./

    3
    2

  • andreea pe 24 Iun 2011, 12:51
    buna

    eu folosesc dove summer glow si sunt destul de multumita,problema e k se usuca kam greu,in rest e ok... am folosit de la avon skin so soft acum 2 ani si am fost ingrozita,mi-au ramas niste pete ingrozitoare si nu se lua la spalat... cred k o saptamana am stat numai in casa...

    0
    1

  • alina radu pe 13 Iul 2011, 16:47
    Autobronzant

    Buna ziua, Stiti cumva daca se mai comercializeaza dove summer glow, l-am cautat in supermarket-uri in magazine si nu il mai gsesc, sau poate imi recomandati un site on line de unde pot sa-l achizitionez. Va multumesc

    1
    0

  • mira pe 7 Oct 2011, 22:34
    nivea

    eu folosesc autobronzantul de la nivea si mi se pare ok pana acum,il folosesc de 3 zile si se observa o culoare destul de placuta. trebuie aplicat dupa dus intr-un strat fff subtire,eu prima data am folosit prea mult si am stat o jumatate de ora sa mi intre in piele si nici atunci ...acum aplic f putin,intind bine si masez si e ff ok

    0
    0

  • anca pe 1 Nov 2011, 17:23
    ..

    nu am mai gasit de ff mult timp niciunul dintre autobronzantele de mai sus aveti idee de ce? nu se mai fabrica sau... am cautat in mai multe supermarketuri farmacii si nimic nu am gasit decat autobronzante la 50 de ron ceea ce mi se pare cam mult

    0
    0

  • Diana pe 30 Apr 2012, 10:35
    Avon Sun Magic Tan

    Acum cateva zile mi-am cumparat lotiunea de la Avon si aseara am folosit-o. Am incercat sa urmezi pasii necesari inaintea aplicarii autobronzantului insa pe maini si pe picioare bronzul este neuniform, am dungi si pete. Cam dupa cat timp dispar?

    2
    0

  • marilena pe 5 Mai 2012, 20:02
    autobronzante

    buna! Eu folosesc autobronzante de la ST. MORIZ,Sunt foarte bune,nu pateaza,si se aplica ushor(mai ales spuma)...eu le folosesc de ap 2 ani si sunt ff multzumita

    0
    0

  • anca pe 8 Mai 2012, 23:11
    autobronzantele de la avon sunt bune????dar lotiunile?

    am tenul foarte deschis si nustiu cum sa ma bronzez...am citit cateva comentari si autobronzantele de la avon chiar nu functioneaza?:(??

    4
    0

  • adda pe 25 Iun 2013, 09:40
    autobronzant

    Garnier summer body,cel mai bun autobronzant, sunt roscata , acest autobronzant a facut minuni, acum am un bronz placut , fara pete si cel mai bun lucru nu se scurge odata cu apa de la dus, dar de unde l-as putea cumpara in romania?multumesc! ( eu l-am cumparat din Anglia, aici nu l-am gasit)

    0
    0

  • ildi pe 23 Mai 2014, 22:50
    avon

    Buna ,eu folosesc autobronzantul de la avon cam de 5 ani incoace si nu am de ce sa ma plang sunt foarte multumita ,sfatul meu e sa o intinzi bine crema

    0
    0

  • ela pe 13 Iun 2015, 22:19
    sunt gravida ,am voie sa folosesc nuantator?

    va rog sa imi raspundeti la o intrebare...e foarte urgent...!!! am voie sa folosesc unul din aceste nuantatoare..sau altul...daca sunt insarcinata in prima luna?.. e singura solutie sa fie bronzata vara aceasta! va multumesc!!!

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod