Toamna asta vine la tine cu cele mai plăcute plimbări

Vara, căldura excesivă și statul în picioare nu sunt deloc favorabile, însă ce se întâmplă odată cu venirea toamnei?
Fluctuațiile de temperatură, umiditatea, presiunea atmosferică, încălțămintea mai puțin confortabilă, monturile și modificările în alimentație duc la disconfort,  iar femeile sunt mai predispuse decât bărbații.

Iată câteva sfaturi pentru plimbări lungi și revigorante, toamna aceasta:

 

1. Atenție la încălțăminte

Femeile care au monturi au de suferit odată cu răcirea vremii. Dacă în sezonul cald poți opta pentru sandale confortabile, toamna se schimbă lucrurile. Alege încălțăminte mai largă, din piele naturală, astfel încât, luând forma piciorului să îți ofere confort, oricât de lungi sunt plimbările tale..
 

2. Fluctuațiile de temperatură

Dimineața și seara e mai răcoare, iar ziua e cald. Te îmbraci, pleci spre serviciu și mai târziu îți dai seama că mersul alert și dresurile de care nu te poți lipsi, îți dau o senzație de căldură insuportabilă când ajungi la muncă, însă până la sfârșitul programului va fi răcoare din nou. Ce faci? Soluția este simplă: Cedraflon. O cremă răcoritoare cu extract pur de lămâie de Corsica și mentol care poate fi aplicată chiar și peste dresul fin. 
Poart-o în geantă și folosește-o de fiecare dată când îți simți picioarele obosite și grele. 
 

3. Hidratează-te

Când temperatura începe să scadă, ai tendința de a consuma mai puține lichide, însă aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile le fac toamna. Nu uita să bei în continuare apă și să consumi fructe și legume în fiecare zi.
 

4. Dureri articulare

Odată cu anotimpul rece, umezeala și frigul pătrund în oase, iar durerile articulare se intensifică. Dacă ai o sensibilitate când se schimbă vremea, asigură-te că introduci în meniul zilnic alimente cu proprietăți antiinflamatorii și detoxifiante, precum ghimbirul, turmericul, usturoiul și varza.
 
Nu uita să dormi cu picioarele pe o pernă, iar înainte de culcare să aplici crema revigorantă pentru picioare Cedraflon. A doua zi picioarele tale vor fi pregătite să o ia din nou la pas!! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod