Silueta dincolo de mituri

Ghid de nutritie pentru silueta ta

Cand deschizi o carte, te intampina introducerea. Cand deschizi o noua zi, te intampina dimineata. Deci dimineata e un fel de introducere a unei zile. Si daca ne dorim o zi cu adevarat buna, trebuie sa avem o introducere pe masura. Adica o dimineata pe masura.

O dimineata buna inseamna o sonerie de ceas cat mai putin enervanta, un dus caldut, o cafea aromata si alegerea unei vestimentatii inspirate.
Oare n-am uitat nimic? Suntem in introducerea unei carti de nutritie, totusi. Asa ca nu vom neglija cel mai important element al diminetii: micul dejun.

Ar fi bine ca nici tu sa nu-l neglijezi.

Lipsa mesei de dimineata poate avea numeroase efecte negative asupra ta: oboseala pe parcursul zilei, stres determinat de senzatia de foame, slabirea memoriei, reducerea creativitatii si chiar dificultati in logica.
Asa ca, primul sfat pe care-l poti primi inca din introducere e sa iei micul dejun in fiecare dimineata. Un sfat pe care ti l-ar da orice nutritionist din lume.

De cele mai multe ori, din pacate, nu prea ai timp pentru micul dejun. Partea cu vestimentatia sau cu dusul e mult mai importanta pentru tine.
Tocmai de aceea ai nevoie de un mic dejun rapid si consistent. Ce zici de o portie de cereale cu lapte? In mai putin de 30 de secunde, masa este deja preparata. Si nu orice masa, ci una bogata in vitamine, minerale si fibre cu un aport foarte scazut de calorii. Nu iti ramane decat sa te bucuri de un gust delicios si de o zi plina de energie. Energie care te va tine in forma chiar si seara, cand in linistea locuintei tale vei citi cu placere aceasta carte. Lectura placuta!


Poti cumpara cartea "Silueta dincolo de mituri" de Dr.

Mihaela Bilic, aparuta la Editura Coreus de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 25 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod