Sani mai frumosi si la fel de sanatosi

In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.
In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.

Implantul de sani este o operatie care a acumulat deja 50 de ani de experienta, fiind considerata de acum una dintre clasicele operatii de chirurgie estetica, care a depasit de mult timp faza de atestare. S-a tot vehiculat zvonul ca implantul poate genera cancer sau alte afectiuni. Doctorul Bogdan Andreescu, de la clinica de chirurgie estetica Body Profile, spune ferm, pe baza cercetarilor care s-au facut pana acum, ca implantul de silicon este inofensiv si in nici un caz nu produce cancer.

Siliconul poate fi implantat in doua moduri: sub muschii pectorali sau sub glanda mamara, iar operatiile respective au fiecare partile lor bune dar si unele mai proaste.

Daca implantul este submuscular, are avantajul capital ca se conserva mai bine. Sanul isi pastreaza supletea si ramane ferm pe o perioada mai lunga de timp, datorita faptului ca implantul este sustinut de muschii pectorali. Un alt aspect pozitiv se refera la palpare, deoarece sanul pare in intregime natural.

Printre dezavantaje se numara, in primul rand, procesul operator care devine mult mai laborios pentru chirurg. Femeia simte un disconfort, asemanator cu o febra musculara, cauzat de distensia tesuturilor si de edemul (umflatura) post-traumatic al muschiului. Sanul ia forma finala dupa aproximativ doua luni, timp in care se poarta un conformator, adica un sutien special, care costa intre 50 si 100 $.

Cealalta varianta de implant este cel submamar. Post-operator, aceasta interventie nu este dureroasa si presupune un efort mai mic din partea medicului. Sanul ia forma dorita imediat dupa operatie. Exista, insa, si dezavantaje, printre care posibilitatea mai mare de a simti implantul la palpare, iar sanii se lasa mult mai repede. Daca pacienta nu mai este multumita de forma pe care a obtinut-o, sau isi doreste o imagine noua, ea poate sa recurga la o noua operatie, dupa un an si jumatate sau chiar doi.

La clinicile de chirurgie estetica din Romania, 50% dintre paciente fac implanturi de san submuscular, iar la clinica BodyProfile, proportia este de 99%.

De orice tip ar fi implanturile - preumplute cu gel de tip silicon si hidrogel sau cu valva si umplute dupa ce au fost instalate in locul respectiv - ele au in comun capsula realizata din ultima generatie de silicon. Pretul unei perechi de implanturi variaza intre 500 si 700 $, la care se adauga costul interventiei.

Posibile complicatii
Doctorul Andreescu spune ca e posibil sa apara hematoame, sangerari, ca o reactie de respingere a implantului. Aceste manifestari se pot evidentia imediat dupa operatie sau la un interval de timp mai indepartat, cu debut la un singur san.
Nu sunt cunoscute cauzele pentru care implantul este respins, decat in cazul in care pacienta sufera de anumite boli, cum ar fi lupusul, sclerodermia si reumatismul articular acut, care maresc semnificativ sansele de aparitie ale rejectului.
Vestea buna este ca posibilitatea de aparitie a respingerii implantului este foarte mica, ceea ce face ca operatia sa aiba un risc acceptabil.

Cremele de prevenire a imbatranirii sanilor - o alternativa?
O alternativa mai putin costisitoare la implanturile la san pot fi cremele de prevenire a imbatranirii sanilor. Doctorul Bogdan Andreescu ne atrage atentia ca pentru sanii foarte cazuti, nu exista posibilitatea ca aceste creme revitalizante sa ii ajute sa isi revina. Pe de alta parte, daca pieptul se afla intr-o lipsa de tonus, s-ar putea ca lotiunile sa aiba un efect de intarire si ridicare. La Oriflame, tratamentul pentru gat si bust, 50 ml, costa 469.000 lei. Ar putea fi de folos si uleiul pentru masaj Body Massage Oil, 96.000 lei, 250 ml de la The Body Shop. Si daca buzunarul ne-o permite, Lancaster Skin Suracif Neck&Decolette Treatment, 1.286.000 lei, 50 ml. Dar cremele trebuie ajutate sa actioneze. Sunt indicate dusurile reci, exercitiile fizice care implica musculatura pieptului si chiar electrostimularile.

 

Comentariile 51-100 din 211

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 17 Dec 2010, 16:44
    sa aflu numele spitalului

    pentru fata care sa operat in londrra imi poate spune si mie spitalul la care sa operat si cat a costat pentru ca eu sunt in londra msm si astept raspuns

    1
    0

  • germina pe 25 Nov 2010, 18:14
    raspuns

    spui a esti frumusica foc dar, ai o problema ca nu prea ai sani eu iti recomand pe dr A Rebosapca ,cauta mai multe despre el sa te convingi singura

    1
    0

  • laura pe 22 Nov 2010, 05:57
    silicoane

    ce implanturi si in ce hal se opereaza in romania......nu cred ca as risca.si mentor nu st cele mai bune st cele mai ieftine. de asta multe au probleme si le spune ca.........NU-TI PRIMESTE ORGANISMUL si au scapat.eu am ALLERGAN. st mai scumpe,dar merita.+10 ani garantie. am 2 luni de la operatie si parca m-am nascut cu ele.

    0
    0

  • laura pe 22 Nov 2010, 05:47
    silicoane

    vaiiiiiii fetelorrrrrrrr,am trecut si eu prin asa ceva. imi doream acest implant de fff mult timp si mi-a trebuit 5 ani sa ma hotarasc.am cautat doctori in toata lumea si m-am interesat care e cel mai bun,dar toate fetele cred, ca cel mai bun doctor e cel care a operat pe fiecare.problema e ca st si foarte pretentioasa(nu vreau distanta intre ele vizibila...mai multe) in fine,m-am operat la londra acum 2lunisi st fff multumita

    0
    1

  • diva la pe 15 Nov 2010, 01:08
    silicoaneeeeeeeeee

    am sani ca de baiat si nu ma mandresc deloc...vreau sami fac operatie cat mai curand ...stau in bucuresti.si as vrea sa stiu un medic bun si accesibil in acelasi timp....sunt frumoasa foc dar sanii ma strica .va multumesc fetelor

    2
    0

  • didi pe 14 Nov 2010, 09:50
    cel mai bun medic

    dr brezeanu e super! si eu tot 2400 am dat;chiar se merita

    5
    0

  • alessandra pe 13 Nov 2010, 23:05
    pt ANGEL

    ce are si angel ala sau aia...atata o da cu dureri insuportabile...toata lumea zice k nu doare numa ala/aia se baga aiurea in seama pe aici:)))vai si amar..sperie fetele !!1

    0
    1

  • sandra pe 13 Nov 2010, 20:58
    marire sani

    Fetelor eu am facut de curand o operatie de marire a sanilor. Mi-am dorit foarte mult aceasta operatie, si acum ca am trecut prin aceasta experienta, va spun ca merita din plin, chiar daca nu este usor. Eu m-am operat la d-na dr. Brezeanu Cristina, in Bucuresti. Este superdraguta si profi, iar pretul a fost 2400E. Pentru fetele din Bucuresti, v-o recomand.

    0
    2

  • ioana pe 25 Oct 2010, 19:48
    silicoane dr bratu pt timis

    Wow! Pai si de unde stie ca sunt contrafacute? Nu stiu ce marime vreau, cred ca mentor 350 anatomic, sa vad ce imi spune la consultatie, ce parere are. Ai idee de alt doctor care ar fi mai ok decat Bratu? Ai vazut si cicatricile la sanii aia frumosi pe care ziceai ca ii punea acum 2 ani? Cum sunt?Merci.

    2
    0

  • timis pe 20 Oct 2010, 16:51
    pt ioana

    nu stiu ce sa zic de bratu.el acum vre-o 2 ani inca mai facea sani frumosi dar acuma am auzit ca face foarte multe nereusite.ce implant vrei sa iti pui?ce marca?ce marime? la o fata ia pus si i s-au infectat si i-au iesit prin axila pentru ca i-a pus mentor contrafacut.saraca si acum se chinuie cu ele.

    2
    1

  • ioana pe 20 Oct 2010, 16:17
    Pt angel

    Crezi ca ai putea sa imi trimiti si mie o fotografie pe mail cu sanii cu implanturi de la Dr Bratu,pls? Am programare in nov la operatie si sunt terminata de frica, nu am vazut foarte multe operatii facute de dl doctor, deja nu pot sa mai dorm noaptea de frica:)) Spune-mi te rog cum sunt cicatricile? Cat de mari si cat de groase sunt? Lucreaza fin sau lasa cicatrici urate? Poate imi pui si mie poze sau imi scrii ceva detalii pe mail:ralucarav@yahoo.com Merci.

    2
    0

  • ioana pe 20 Oct 2010, 16:09
    cicatrici dr bratu

    Se poate sa imi spuneti si mie cum arata cicatricile dupa operatiile de implant cu silicon facute de Dr Bratu? Cat de fine sunt?

    0
    7

  • maria pe 1 Oct 2010, 19:19
    pentru Angel

    iti multumesc pentru raspuns,mi-ai dat un plus de incredere.pup

    4
    1

  • ramona pe 30 Sep 2010, 02:50
    Pentru Daniela

    Sunat si eu in Spania si vreu sa ma operez. Te rog spune-mi cum se numeste clinica unde te-ai operat. Mersi frumos.

    3
    0

  • angel pe 25 Sep 2010, 16:04
    pentru maria - timisoara

    si eu mi-am facut operatie de marire a sanilor la dr bratu din timisoara, in urma cu 2 ani si jumatate. sunt atat de multumita! am optat pentru o forma rotunda, media(330cc) si nu aveti idee cat de bine ma simt! eu nu mi-am facut operatia pentru cineva sau ceva, n-am vrut sa obtin nimic prin operatia asta...am facut-o pur si simplu pt mine si nu regret deloc. oricum, personalul de la brol e super super ok

    0
    0

  • ionela pe 20 Sep 2010, 17:47
    implant silicoane

    vreau sa mi fac implat mamar

    0
    0

  • sabina.. pe 14 Sep 2010, 17:23
    pt fetele operate in spania...

    ..ati putea sa-mi spuneti si mie un pret si o clinica...ms ..:*

    0
    0

  • Melania pe 10 Sep 2010, 10:53
    Buna Monica

    Buna Monica , am inteles ca te-ai operat la dna. doctor Cristina Brezeanu, as vrea sa stiu cum a decurs operatia si daca-ti place cum ti-au iesit noii sani?

    0
    0

  • florina pe 7 Sep 2010, 09:32
    Sunt pentru silicoane!

    Buna tuturorAm 30 de ani si ma gandesc sa-mi pun silicoane.Mi-a venit ideea cam acum 4 ani,dar am abandonat-o repede deoarece am zis ca nu este ok un corp strain in corp.Acum imi pare rau pentru ca nu am perseverat sa-mi pun.Pana la urma cred ca trebuie sa facem cat putem ca sa ne imbunatatim viata.Sigur ca sunt si riscuri pentru asta.Dar nici nu putem sa visam si sa nu facem nimicl

    0
    0

  • maria pe 2 Sep 2010, 03:27
    pt fetele operate la Bratu

    eu sunt din timisoara si imi doresc foarte mult sa imi pun silicoane dar...din pacate am avut o riniplastie nereusita si acuma imi este cam frica sa recurg la operatii estetice.imi puteti spune si mie ce parere aveti despre bratu si cam la ce preturi opereaza...ms anticipat

    3
    0

  • monica pe 19 Aug 2010, 18:02
    saniiii

    buna fetelor!eu marti 24,in sfarsit o sa imi maresc sanii!operatia o voi face cu doamna doctor brezeanu cristina din bucuresti!abea ast!!de 1 sapt nici somn nu mai am!oricum o sa revin cu noutatii.v pup p toate

    0
    0

  • monica pe 19 Aug 2010, 18:01
    saniiii

    buna fetelor!eu marti 24,in sfrasit o sa imi maresc sanii!operatia o voi face cu doamna dorcot brezeanu cristina din bucuresti!abea ast!!de 1 sapt nici somn nu mai am!oricum o sa revin cu noutatii.v pup p toate

    3
    0

  • evelina pe 18 Aug 2010, 02:12
    viata sexuala dupa operatia pt silicoane

    Sunt aspiranta la silicoane. Vreau sa stiu cum este viata sexuala dupoa implantul de silicoane, cum reactioneaza un nou partener? Intreaba ceva, este evident sau nu este evident? Va rog mult sa-mi raspundeti. Multumesc

    0
    3

  • manu pe 15 Aug 2010, 22:54
    asi vrea sa stiu pretul la dr

    stie cineva care sunt preturile la implantele de silicoane?si un doctor bun in timisoara sau in apropiere?mersi mult

    0
    0

  • noni pe 6 Aug 2010, 14:55
    sani sani sani

    buna bubulica,vroiam sa iti zic ca si eu tot la academica medical mi-am facut implantu dar mi l-am facut la domnul doctor silviu badoiu si la fel ca si tine am fost foarte multumita.:)

    0
    0

  • bubulica pe 6 Aug 2010, 14:51
    sani superbi

    buna fetelor!vreau sa va spun ca eu mi-am facut de curand implant cu silicon la centrul medical academica la doctorul ioan lascar si acum am niste sani superbi.interventia nu a durut absolut deloc iar domnul doctor s-a purtat foarte frumos cu mine care eram la inceput putin speriata de operatie.va las aici datele de contact.http://www.academica-medical.ro/contact.pupici

    0
    0

  • iazmina pe 28 Iul 2010, 22:03
    pt fete care au aceiasi problema ca mine

    fetelor daca vreti si va doriti cu adevarat sa va mariti sani sau altele ce va mai intereseaza parerea altora sau sfaturile eu una nu asc ce spune lumea imi doresc f mult sami maresc sani si o fac intro luna ma urc pe masa si nu am cerut la nimeni cu parerea decat medici care miau spus ce e de facut si ce nu .asa ca ,curaj nu asc parerea altora pt ca sa stiti ca mai este si norocul fiecaruia,de ce sa va fie frica nu este o boala nui nimic grav, o operatie ca oricare altele mergeti cu dumnezeu inainte lasati gurile rele in joc e vb doar de frumusetea voastra fizica.DACA VA DORITI CU ADEVARAT CONSULTATI MEDICI CI NU PAREREA LUMII.ma scuzati daca am gresit cu ceva

    0
    1

  • monica pe 14 Iul 2010, 22:24
    unde as putea face o operatie de marire a sanilor cu 2500 de euro sa am garantie pentru proteze?

    Buna,ma numesc Monica si as dori un sfat prietenesc a cuiva care a facut operatia si care este multumita de rezultatele obtinute.Sincera sa fiu mie nu imi este frica,deoarece vreau sa fac aceasta interventie si cred ca m-ar ajuta mult sa ma simt mai frumoasa.Ce medic mi-ati putea recomanda?am vazut ca dna Cristina Brezeanu din Bucuresti ar fi un medic care face treaba buna si la un pret totusi acceptabil.Va multumesc din suflet si astept raspunsurile voastre!

    0
    0

  • sara240890 pe 12 Iul 2010, 17:17
    idicarea sanilor

    salutare tuturor. as dori sa stiu intre ce preturi variaza o operatie pt ridicarea sanilor si un doctor bun..... sunt din bucuresti

    0
    5

  • anca pe 10 Iul 2010, 01:01
    sanii

    salutare fetelor..Si eu am probleme cu sani mei ca sunt foarte mici si de foarte mult timp sunt complexata din aceeasta cauza,din cauza ca am sani foarte mici nu merg nici la mare adica nu merg nici unde trebuie sa ma dezbrac.Tot timpul port sutiene sa nu se observe ca nu am sanii dar cand vine perioada sa am o relatie cu un baiat ma simt super naspa din aceeasta cauza ma simt foarte naspa nu am incredere in minte si deja pentru mine este o problema destul de mare.Parerea mea este ca silicoanele iti ofera o incredere mult mai mare si te simt ca si in al noualea cer, dar sunt din pacate barbati care nu inteleg...Fetele care au silicoane nu le condamn...Si eu imi doresc sa imi pun si cand voi face, va mai scriu sa va descriu sentimentele care le ai imi momentele respective...eu una presupun ca voi fii cea mai fericita femeie de pe planeta..

    1
    0

  • baba pe 9 Iun 2010, 19:38
    pret?

    alice cat ai platit?

    3
    1

  • Alice pe 3 Iun 2010, 00:12
    suuuuuper

    Am 34 de ani si am facut mai multe operatii estetice, inclusiv marire de sani.Operatia a durat aprox 1 ora cu anestezie generala,m-am trezit fara dureri si cu o perechie de sani superbi :) sunt extrem de multumita

    3
    1

  • AlinaBv pe 24 Mai 2010, 21:54
    pentru agonista

    Agonista sper sa nu fie prea tarziu si sa mai intri pe acest forum, am vazut ca il recomanzi pe dr. Horia Silcovan, am citit multe lucruri despre el, pana astazi am fost nelamuita in privinta medicului, problema de baza, citisem o gramada de lucruri bune si cuvinte de lauda si despre alti medici dar am optat in cele din urma la Siclovan. Te-as ruga sa imi spui si mie daca ai facut interventia la el, cat te-a costat, cum s-a comportat cu tine atat inainte de operatie cat si dupa. Acum fetelor poate veniti voi cu ceva pareri personale vis a vis la Doctorul acesta. avea astept sa fac interventia sa revin sa ma impartasesc momentele :)

    2
    0

  • DANA pe 5 Mai 2010, 15:26
    Super

    Buna fetelor, Si eu m-am operat acum 2 luni.La mine au fost 2 probleme - mamelon ombilicat si implant.Ambele au reusit.Ma simt minunat! Interventia nu a fost dureroasa, mai mult incomoda(drenuri, bandaje, mobilitate scazuta etc).Am niste sani superbi.A meritat efortul si banii.Bacau este celebru pentru acest tip de interventii, dar nici Iasul nu este mai prejos.D-l Prof.Doctor Stamate din Iasi are mainile de aur si este un profesionist/perfectionist.Multumesc.

    2
    0

  • adriana pe 27 Apr 2010, 14:18
    nu e chiar asa dureros

    eu mam operat acu 2 luni si sunt f multumita.cine zice k durerrile sunt insuportabile exagereaza.eu dc ar fi sa ma operez din nou maine as face-o fara sa ma gandesc.m-am operat la dna dr CRISTINA BREZEANU si intradevar face o treaba buna.plus k pretu e avantajos nu k la altii unde pretul e piperat datorita reclamei...eu zic k dc intradevar va doriti sa o face-ti

    1
    0

  • ancuta pe 14 Apr 2010, 12:20
    implanturi mamare

    vreau sa im-i recomandati un medic bun va rog

    3
    0

  • aranka pe 12 Apr 2010, 23:23
    pentru angel

    eu cred ca nu sti ce inseamna durere!eu am avut 2 nastere normala si 1 cu cezariana fortatadaca sti cumva ce inseamna? si tot am avut curaj sa fac implant !eu cred ca inca esti prea tanar si de aia nu sti ce e durerea

    0
    0

  • aranka pe 12 Apr 2010, 23:19
    raspuns pentru angel dureri insuportabile

    curaj fetelor am facut implant si sunt foarte multumitr,nici nu e dureros si nici nu am avut probleme,am 38 de ani,daca eu am avut curajul si voi puteti avea cu incredere merita!

    0
    0

  • monica-valy pe 20 Mar 2010, 21:22
    implanturi mamare

    pt daniela.T rog sa-mi spui si mie numele clinici din Spania .Cat te-a costat si in ce oras este.Iti multumesc astept raspunsul tau.PUPYKY

    0
    0

  • mihaela pe 28 Feb 2010, 16:37
    raspuns pt loredana

    clinica brol in timisoara,dr bratu..eu m am operat in noiembrie 2008,,e unul din cei mai buni medici in chirurgie plastica..sunt foarte multumita,,forma sanilor e naturala ..

    0
    0

  • loredana pe 26 Feb 2010, 23:43
    as vrea sa stiu un doctor bun pt operatia de silicoane in timisoara

    imi doresci din sufletul sa fiu o femeie normala cu sani normali,din pacate nu e asa,cunoaste cineva un dr in timisoara,o clinica,s-a operat cineva acolo?si......cam ce pret?nu imi permit sa merg in strainatate..e urgent!!!multumesc!

    0
    0

  • Agonista pe 12 Feb 2010, 19:17
    Implant mamar

    Preturile pentru implanturi de silicon variaza intre 2500 si 4000 de Euro , depinde cred eu de doctor. Eu cunosc 2 doctori buni unul in Sibiu , Dr.Horia Siclovan, lucreaza la clinica Polisano Sibiu. Iar al doilea este Dr. Stan. care are 2 clinici particulare . Una in Bacau iar a doua in Bucuresti. Pe acestia ii recomand fiindca am vazut la prietene de ale mele cum au "lucrat" si au fost foarte multumite. Eu insa , fiind din Sibiu , m-am hotarat sa merg la Siclovan . In alte orase nu cunosc. Cel mai bine cautati pe google , veti gasi zeci de site-uri cu sute de doctori.

    0
    0

  • grigore valentina andreea pe 11 Feb 2010, 18:34
    rugaminte

    mi-as dori din tot sufletul sa pot fii o femeie normala cu sani normali dar din pacate nu am deloc.ma detest singura . ma poate ajuta cineva sa beneficiez de un implant cu silicon pentru niste sani normali???????????????? e cea mai mare dorinta a mea, din pacate nu am posibilitati financiare sa imi pot permite.va multumesc din suflet.

    0
    0

  • andreea pe 5 Feb 2010, 22:26
    as vrea sa stiu un doctor bun pt operatia de silicoane

    Buna , m-am hotarat de curand sa mi fac aceasta operatie augumentare mamara prin impalnturi , m-ar interesa daca stiti un doctor(a) buna in domeniu...si cam ce tarife sunt...eu dispun de 3000 e ...merci mult daca ma puteti ajuta..

    0
    0

  • caterina_c pe 1 Feb 2010, 23:28
    Pentru valentina

    Eu am facut operatia de marire a sanilor in urma cu 2 luni. Aici preturile difera in functie de clinica si de implante. Eu am platit 2500E. Am fost operata in Bucuresti, de d-na dr. Brezeanu Cristina, pe care ti-o recomand. Este super din toate punctele de vedere. Am implante mentor, cu gel coeziv (care nu curge), iar implantele au certificat de garantie. Dupa operatie m-am simtit f. bine. Am avut dureri dar absolut suportabile. Personal cred ca este foarte important, cine te opereaza. Eu ma consider o norocoasa din acest punct de vedere. Sper ca informatiile mele sa-ti fie de folos. Mult succes.

    1
    0

  • Daniela pe 29 Ian 2010, 18:39
    Implantul cu silicon

    Eu mi-am facut un implant de silicon si nu am avut nici o problema dupa. Eu am ales o clinica din Spania si am o garantie de 20 de ani pentru implant. Operatia a durat 2 ore si dupa operatie am simtit un pic de disconfort. Nu am avut dureri dupa, singurul lucru ce m-a deranjat un pic au fost drenajele de sange. Eu le recomand cu toata increderea iar de operatie nu trebuie sa ai teama deoarece este o operatie usoara si recuperarea este foarte rapida. Cel mai important este sa alegi un chirurg care ofera incredere si protezele sa aiba garantie. Vreau sa mentionez ca proteze ieftine nu ofera nici o garantie si trebuie inlocuite dupa o anumita perioada de timp(perioada de rezistenta a implantului variaza de la 2 ani ori au o garantie pe viata. Companiile care fabrica implant de silicon de calitate ofera un certificat de garantie). Protezele de ultima generatie sunt confectionate dintr-un silicon special si in caz ca se sparge nu se absoarbe in organism. Implantul cu silicon nu este periculos atata timp cat se realizeaza intr-o clinica specializata si se folosesesc proteze de calitate. Un salut calduros

    0
    0

  • valentina pe 29 Ian 2010, 02:00
    CE PRETURI MAI SUNT PENTRU MARIIREA SANILOR?????

    haideti fetelor ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns si chiar cu o indrumare la doctor de specialitate in domeniul acesta?de preferat domnul sau doamna doctor sa fie situata cu cabinetul in bucuresti.va multumesc anticipat,astept raspunsurile voastre va pup

    0
    0

  • valentina pe 28 Ian 2010, 03:35
    pentru marirea sanilor ce preturi mai sunt

    sunt Valentina am 19 ani si as vrea sa imi maresc sanii si sa ii ridic,si mar interesa pretul?!eu acum nu sunt momentan in tara sunt inafara daca e cineva dispus sa imi raspuda si mie la aceasta intrebare va rog.am sani mici si lasati.ce ma sfatuiti fetelor?astept raspunsul vostru!va pup dulce fetelor

    0
    0

  • Angel pe 23 Ian 2010, 03:40
    Ce trebuie sa stiti in cazul in care doriti silicoane!!!!

    In cazul unei operatii de marire trebuie sa stiti ca sunt niste dureri insuportabile,exagerate si deosebit de ''dureroase''!Care are curajul pt asa ceva sa o faca si care poate sa indure o durere atat de mare sa nu-si piarda curajul!Este una dintre cele mai dureroase operatii si cand spun dureroase subliniez acest cuvant!Nu va imaginati cat de insuportabile sunt aceste dureri,dar merita!Primele zile sunt de cosmar,apoi veti avea niste sani de invidiat!Sa nu uitam incizia ce se face!Oricum,dupa vindecare aproape ca nici nu se va mai vedea nimic,cicatricea parca dispare,usor de tot se vede.Va sfatuiesc sa fiti naturale si iubiti-va asa cum suntei!Pt ca cine va vrea,va va place asa!Sa nu uitati acest lucru!!!!

    0
    0

  • Angel pe 23 Ian 2010, 03:38
    Pret:

    Pretul varia cam la 3000-4000 de euro,dar din cate am auzit s-a ieftinit cu criza!Bineinteles,difera de la cabinet la cabinet dar important e sa aveti doctor bun!Asa ca,cautati prin Romania mai multe clinici pt ca sa nu va usurati aiurea de o mie de euro in plus!Succes!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod