Lucruri indispensabile din geanta de plajă pentru o zi de vară

A venit vara, acoperă-mi inima cu ceva, cu zilele lungi de plajă și nu cu altceva. Cam asta este în sufletul oricărui iubitor de soare și de vară. Vara mai este neoficial și anotimpul iubirii, al petrecerilor, al vacanțelor și al amintirilor frumoase. La ce temperaturi sunt deja afară, mai mult ca sigur că vara începe deja să îți intre în drepturi, iar soarele o ajută să își facă simțită prezența. Dacă nu vara apuci să faci ce-ți place când zilele sunt cele mai lungi, când să apuci?
Ce este și mai special la vară este că începutul ei, coincide și cu începutul sezonului estival și al vacanțelor de la mare pentru care probabil că ți-ai luat din timp bilet. Plaja, fără doar și poate, este unul dintre cele mai frecventate locuri ale multora. Sau poți să îl numești chiar un loc în care timpul se dilată și o zi petrecută la plajă parcă a trecut mult prea repede. Dar stai liniștit, după o zi de plajă urmează altă zi de plajă și tot așa. 
 
Însă, pentru a merge la plajă, ai nevoie de o geantă destul de încăpătoare. Și despre asta și altele vorbim în articolul de astăzi. Mai exact, despre ce să pui în geanta cu care mergi la plajă.
Așa că, dacă aveai în plan să îți schimbi vechea geantă de plajă cu una mai nouă sau să vezi cum să rămâi cu bronzul cât mai mult timp, îți recomandăm să citești acest articol.
 

Crema de protecție solară

 
Pe lume există două mari categorii de oameni care merg la plajă: cei care preferă să plătească bani pentru a sta confortabil pe șezlong cu umbrelă și cei care vin doar cu prosopul și se simt în elementul lor.
Ei bine, ar trebui să știi că indiferent de categoria din care faci parte, ai nevoie în geanta de plajă de o cremă cu protecție solară. Indiferent dacă stai sub umbrelă sau nu, soarele de vară este în cea mai bună perioadă a sa, așa că nu va ierta pe nimeni.
Și dacă ești protejat de o umbrelă poți să te trezești ars de soare, așa că mai bine te protejezi. Cum? Cu ajutorul unui creme cu protecție solară.
 

Apă

 
Vara poate să fie înșelătoare și deși la prima vedere poate părea că nu este atât de cald, după ceva timp la plajă, căldura începe să te afecteze. Fie că stai pe prosop la soare sau la umbră, ar trebui să ai în permanență apă în geanta de plajă. Hidratarea este foarte importantă, mai ales în sezonul cald, așa că asigură-te să faci mereu loc unei sticle cu apă în geanta ta de plajă.
 

Obiecte care fac timpul să zboare

 
Când mergi la plajă vezi tot felul de tipologii de oameni.
Unii preferă să doarmă, alții să citească sau unii să se joace. Ei bine, indiferent de tipologia din care faci parte, o să îți facem o recomandare pentru fiecare dintre aceste activități.
Dacă atunci când mergi la plajă îți place să mai ațipești puțin, mai ales după ce ai luat masa de prânz, îți recomandăm o pernă de gât sau una gonflabilă.
 
Dacă ești genul de om care preferă să citească la umbră pe un șezlong, îți recomandăm o carte. Totuși, ai grijă ca aceasta să nu fie de dimensiuni foarte mari pentru a putea încăpea și în geantă.
Dacă preferi să te joci cu prietenii atunci când mergi la plajă, îți recomandăm să iei o minge gonflabilă care încape cu ușurință în geantă.
 

Autobronzantul


Autobronzantul nu este tocmai ceva ce ar trebui să iei în geanta de plajă.
Autobronzantul te ajută mai degrabă după zilele de plajă, atunci când bronzul căpătat începe să dispară. Când folosești autobronzant o faci pentru a da impresia de bronz uniform și de piele naturală. Aplicarea autobronzantului este foarte simplă, mai întâi trebuie să aplici o cremă hidratantă pe corp, iar după să aplici autobronzantul de la tălpi și după pe tot corpul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod