Frumusețea de a fi palidă. De ce nu mai ești sexy când ești bronzată?


Naturalețea rămâne cea mai de preț calitate a unei femei

În ciuda tuturor încercărilor femeilor de a deveni mai frumoase prin metode mai mult sau mai puțin naturale și benefice organismului, bărbații preferă în continuare estetica nativă.

ADN-ul uman este structurat în așa fel încât trăsăturile unei persoane să fie în perfectă armonie una cu cealaltă. De aceea, culorile naturale ale ochilor, părului și pielii sunt cele care flatează cel mai eficient estetica fizică.

Cele mai apreciate femei sunt cele care nu își agresează pielea prin bronzare

Gândește-te la câteva dintre cele mai frumoase femei din lume și fă o listă cu acelea dintre ele care sunt foarte bronzate.
Dacă nu ai reușit să completezi lista cu niciun nume, probabil este din cauză că naturalețea este mai atrăgătoare decât bronzul.

Nicole Kidman, Scarlett Johansson, Keira Knightley sau predecesoarele lor, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Grace Kelly s-au remarcat prin frumusețea lor naturală ieșită din comun, fără a recurge la artificii precum bronzul.

Pielea palidă este mai sănătoasă

Bineînțeles, nu trebuie să dezvolți o obsesie din evitarea expunerii la soare.
Însă atunci când o faci, trebuie să-ți iei toate măsurile de precauție pentru ca sănătatea și frumusețea ta să nu aibă de suferit.

Alege-ți o cremă cu protecție solară potrivită tipului tău de ten și pigmentului acestuia și folosește-o tot timpul, nu doar atunci când mergi la plajă. Razele ultraviolete acționează chiar și în timpul anotimpului rece, iar 80% dintre acestea au capacitatea de a pătrunde și prin nori, așa că folosirea unei loțiuni cu SPF este necesară în tot timpul anului.

Astfel, îți vei proteja pielea de acțiunea nocivă a razelor solare, fără a-ti face griji în legătură cu generarea vitaminei D de către organism.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod