Frumuseţe. Tratamentul miracol care te scapă definitiv de vergeturi

Rezultatele procedurii numite biodermogeneză au fost obiectul unui studiu realizat în cazul a 2000 de pacienţi, monitorizaţi timp de mai mult de doi ani
Vergeturile reprezintă una dintre cele mai întâlnite probleme ale  femeilor, iar tratamentele pe care le aveau până acum la dispoziţie pentru a scăpa de ele nu ofereau îmbunătăţiri vizible. Problema vergeturilor nu este una strict medicală sau estetică deoarece aceasta afectează femeile şi la nivel emoţional. De multe ori, vergeturile apar pe sâni, abdomen sau fund, iar încrederea în sine a femeii scade, încercând să acopere cât mai mult zonele respective. Nici bărbaţii nu sunt însă feriţi de problema inesteticelor striaţii.

Singura metodă dovedită că reface 82-100% pielea cu vergeturi este Biodermogeneza. Tratamentul este singura metodă care ajută la recuperarea completă a pielii cu vergeturi, pentru prima oară în istoria esteticii. 

Rezultatele tratamentului au fost obiectul unui studiu realizat pe tratarea vergeturilor în cazul a 2000 de pacienţi, monitorizaţi timp de mai mult de doi ani. Biopsiile realizate de către cercetători au arătat cum celulele vergeturilor au ajuns la starea similară cu cea de dinaintea instalării imperfecţiunii. S-au demonstrat creşterea colagenului, a elastinei din şanţurile vergeturilor şi producţia de noi melanocite, cu alte cuvinte apar celule cu pigmentul pielii care apoi se bronzează.

Pentru prima oară, o metodă de tratare a vergeturilor ajuta la capacitatea acestora de a se bronza, încurajând neomelanogeneza. Foarte important în acest studiu este faptul că efectele tratamentului au fost cele dorite şi faptul că rezultatele s-au conservat în timp, fiind tratate vergeturi vechi de la 7 la 35 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod