Frumuseţe. Tratamentul miracol care te scapă definitiv de vergeturi


Dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada


Cum acţionează tratamentul

„Biodermogeneza asigură îmbunătăţirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizează printr-o procedură precisă, prin care se poate afla încă de la început de cât timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. În majoritatea situaţiilor sunt necesare 20 de şedinţe, realizate o dată la 2 zile, care durează în general 40 de minute. Tratamentul nu doare, ci este în general plăcut şi relaxant, iar contraindicaţii nu există”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada. 

Ce trebuie să ştiţi despe Biodermogeneza

Atenuarea vergeturilor se realizează treptat, iar rezultatele încep să fie vizibile după a cincea şedinţă. Vergeturile sunt umplute în medie cu 83,55% datorită multiplicării colagenului şi elastinei, conform studiului realizat la Universitatea din Pisa. Rezultatele Biodermogenezei s-au văzut atât în cazul vergeturilor, al întinderii pielii, cât şi în tratamentele anti-îmbătrânire pentru faţă şi gât. 

De asemenea, s-a demonstrat faptul că tratamentul nu are efecte secundare şi nu cauzează limitări. Persoana care apelează la tratament se poate expune la soare imediat după şedinţă, poate purta haine mulate, poate face bai fierbinţi şi exerciţii fizice. 

Tratamentul se realizează la Clinica Laser de Reîntinerire FAZZADA, singurul centru de estetică medicală ce reuneşte toate laserele de top la nivel modial aflate în portofoliul See.Try.Buy. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod