6 trucuri ca să ai sâni mai fermi. Descoperă cum să-l seduci cu pieptul

Lăsarea sânilor este inevitabilă pe termen lung, dar modul în care îi îngrijeşti poate contribui semnificativ la fermitatea sânilor pe termen scurt şi mediu. Află ce exerciţii îţi întăresc sânii şi ce situaţii să eviţi, 6 trucuri ca sa ai sâni mai fermi.

Lăsarea sânilor este inevitabilă pe termen lung, dar modul în care îi îngrijeşti poate contribui semnificativ la fermitatea sânilor pe termen scurt şi mediu. Află ce exerciţii îţi întăresc sânii şi ce situaţii să eviţi, 6 trucuri ca sa ai sâni mai fermi.

Susţinuţi de musculatura pieptului, sânii pot fi îngrijiţi pentru mai multă fermitate pornind chiar de la dietă. Alimentele naturale, recomandate pentru ten şi elasticitatea pielii, au de cele mai multe ori un efect pozitiv asupra fermităţii sânilor.


1. Alege sutienul potrivit
Până şi producătorii de sutiene recunosc faptul că femeile aleg adesea sutiene prea strâmte. Sutienul potrivit îţi oferă susţinerea dorită fară să te strângă şi fără să lase urme pe piele. Schimbarea sutienului poate avea efecte excelente pe termen lung pentru fermitatea sânilor, dar nu îl purta mai mult decât este nevoie, elasticitatea sânilor depinde şi de momentele în care nu stau în sutien.


2. Protejează-ţi decolteul de razele solare
Expunerea prelungită la radiaţiile ultraviolete poate afecta elastina din piele, element ce menţine fermitate sânilor. Pe timpul verii, aplică întotdeauna o cremă cu protecţie solară (SPF de minim 15) pe decolteu înainte să ieşi la soare într-o rochie sau bluză decoltată.


3. Asigură elasticitatea pielii
Elasticitatea pielii depinde de o dietă echilibrată, bogată în vitamine şi minerale, dar şi în proteine de calitate. La nivelul pielii, foloseşte creme hidratante cu unt de Shea şi cu vitamina E în zona decolteului pentru a menţine elasticitatea pielii.


4. Întăreşte-ţi musculatura pieptului
Ridicarea halterelor la banchetă este unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi întări muşchii pectorali. Echipamentele speciale de sală pentru pectorali sunt utile, însă ridicările libere, la banchetă, au un efect mai bun asupra musculaturii.

Un alt exerciţiu la banchetă, Fluturele, implică greutăţi mai uşoare, câte una din fiecare mână. Întinde-te pe banchetă şi ţine greutăţile lăsând mâinile să atârne pe lângă tine, cu palmele în exterior. Ridică mâinile, ţinând coatele drepte până deasupra pieptului, ca şi cum ai vrea să îmbrăţisezi pe cineva în faţa ta. Menţine poziţia timp de câteva secunde, apoi revino la poziţia iniţială şi repetă.

Cel mai simplu exerciţiu pentru întărirea muşchilor pectorali nu implică greutăţi şi poate fi făcut oricând. Într-o poziţie în care ai spatele drept şi picioarele relaxate, lipeşte-ţi palmele una de alta în faţa pieptului, cu coatele întinse în exterior şi apasă. Vei simţi pe loc încordarea muşchilor responsabili parţial pentru fermitatea sânilor.


5. Renunţă la somnul pe burtă
Poziţiile de somn pe spate sau pe o parte sunt recomandate pentru menţinerea fermităţii sânilor. Dormitul pe burtă pune mai multă presiune asupra pielii sânilor tăi şi o poate afecta pe termen lung.


6. Evită fluctuaţiile bruşte în greutate
Pielea îşi pierde elasticitatea atunci când este întinsă în mod repetat. Creşterile bruşte în greutate, urmate de scăderi la fel de bruşte pot face sânii să-şi piardă fermitatea. Creşterea în greutate în timpul sarcinii nu poate fi evitată, dar renunţă în orice altă situaţie la ideea că poţi mâncă orice acum pentru că vei slăbi mai târziu.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irinuk_Marin pe 13 Iul 2012, 13:24
    sanii dupa nastere

    chiar daca faci toate aceste lucruri nu obtii rezultate vizibile dupa nastere ... e mult prea greu, nu ai cum sa iti pastrezi formele de dinainte de alaptare...eu mi-am facut o marire de sani la dr.Silvia Stanculescu si cu ajutorul exercitiilor imi pastrez forma! difera de la persoana la persoana tratamentul!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod