6 metode de înfrumuseţare cu ajutorul lămâilor. Încearcă-le!

 

4. Decolorant pentru păr

Dacă vrei să îi oferi podoabei tale capilare o nuanţă strălucitoare similară mierii, nu te avânta către raftul cu vopseluri de păr, ci foloseşte o soluţie pe bază de lămâie.

Amestecă, aşadar, sucul de la 4 lămâi cu 50 ml de apă călduţă, adaugă soluţia într-un recipient cu pulverizator şi aplic-o pe toată lungimea părului. În continuare, expune-ţi cosiţele în bătaia directă a razelor de soare preţ de 30-60 minute, după care clăteşte-ţi bine părul şi aplică balsam din belşug (lămâia riscă să îţi usuce uşor cosiţele).

5.

Întăritor pentru unghii

Pentru ca exfolierea şi ruperea facilă a unghiilor să nu mai fie o problemă, înmoaie-le în zeama de la câteva lămâi timp de 10 minute, după care clăteşte-le cu apă călduţă. Pune în aplicare acest tratament o dată pe săptămână şi în scurt timp te vei bucura de unghii tari, perfect sănătoase!

6. Înălbitor pentru dinţi

Amestecă puţin bicarbonat de sodiu cu câţiva stropi de suc de lămâie şi aplică crema obţinută pe suprafaţa dinţilor, folosindu-te de un beţisor pentru urechi.
Apoi, periază-ţi dinţii şi clăteşte bine. Repetat periodic, acest tratament naturist te va scuti de vizitele scumpe, pentru albirea dinţilor, la cabinetul medicului stomatolog.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod