5 trucuri de frumuseţe care te fac să arăţi bine după o noapte de sex

Te-ai pregătit intens pentru noaptea cea mare. Epilat, hidratat, parfumat, manichiură, pedichiură... tacâmul complet. Totul a fost perfect şi nici măcar o şuviţă de păr nu ţi-a stat aiurea. Însă, ce faci dacă rămâneţi împreună peste noapte? Sau, mai bine zis, ce faci a doua zi de dimineaţă?

Te-ai pregătit intens pentru noaptea cea mare. Epilat, hidratat, parfumat, manichiură, pedichiură... tacâmul complet. Totul a fost perfect şi nici măcar o şuviţă de păr nu ţi-a stat aiurea. Însă, ce faci dacă rămâneţi împreună peste noapte? Sau, mai bine zis, ce faci a doua zi de dimineaţă?

Felul în care arăţi în dimineaţa de după este foarte important pentru un bărbat. Degeaba arăţi perfect seara, dacă dimneaţa eşti vraişte. Crede-mă, bărbatul de lângă tine o să reţină acestă imagine... şi nu cred că îţi doreşti asta, cel puţin nu dacă sunteţi la început de relaţie. Aşa că, nu ar strica să te foloseşti de câteva trucuri care să te ajute.

Gene şi sprâncene vopsite


Dacă ştii că urmează să petreci o noapte cu noul tău iubit, atunci când te duci la cosmetică pentru epilat, încearcă să-ţi vopseşti şi genele şi sprâncenele, dacă vrei ca în dimineaţa de după ochii tăi să pară conturaţi şi fără machiaj.

Chiar dacă nu obişnuieşti să faci acest lucru, vei vedea că un astfel de răsfăţ te va face să arăţi mult mai bine, mai ales dacă ai o nuanţă de păr mai deschisă. Sprâncenele şi genele sunt cele care îţi definesc chipul, de aceea vopsirea lor te va face să arăţi mult mai bine în dimineaţa de după când nu porţi machiaj. Unde mai pui că în acest fel, genele tale vor părea mai lungi, pentru că şi vârfurile, care sunt în cele mai multe cazuri transparente, vor fi foarte vizibile.

Dormi pe spate

Poate că o să ţi se pară ciudat ceea ce îţi spun acum, dar dacă vrei ca faţa ta să arate bine când te trezeşti, încearcă să dormi pe spate.
Dacă dormi pe burtă, capul tău va exercita o presiune asupra feţei şi favorizează apariţia acelor urme inestetice cu care ne mai trezim uneori. De aceea, este recomandat să dormi pe spate, astfel gravitaţia va permite sângelui să circule mai uşor, evitând aspectul de "faţă umflată" dimineaţa.

Apa rece

Apa rece face minuni pentru tenul tău. Poate ai auzit de mai multe ori acest lucru şi ţi-a venit mai greu să crezi, dar chiar aşa e. Apa rece stimulează circulaţia sanguină, reduce pungile de sub ochi, cearcănele şi închide porii. Stropeşte-ţi faţa cu apă rece timp de un minut, pentru a "activa" frumuseţea ta naturală.
Iar dacă faci acest lucru înainte să se trezească el, este perfect.

Crema BB

Tot din seria "lucruri pe care le poţi face înainte să se trezească el", însă nu exagerate: poţi să foloseşti o cremă BB. Este perfectă pentru ca tenul tău să arate bine în dimineaţa de după. Nu se va vedea fals pe faţa ta şi îţi trebuie doar câteva secunde s-o aplici. Această cremă minune acoperă imperfecţiunile, maschează pigmentările, porii şi semnele lăsate de acnee, uniformizând nuanţa tenului şi conferă tenului un aspect sănătos. De asemenea, pentru că unele dintre ele conţin vitamina C, cosmeticele BB reuşesc să producă acea luminozitate a tenului, specifică pielii sănătoase şi odihnite.

Împleteşte-ţi părul

Un alt truc de care te poţi folosi este o coadă împletită. Înainte să te culci îţi poţi împleti părul într-o coadă foarte lejeră. Astfel, în dimineaţa de după părul tău va arăta foarte sexy, cu nişte bucle lejere perfecte. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabios pe 23 Apr 2013, 13:16
    aiurea!

    cel mai bine arati naturala si daca el te iubeste asa o sa te placa cel mai mult! cu fata sifonata de un somn bun si cu parul rasfirat! nu cu o mie de rucuri si falseturi!

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod