3 terapii Spa pentru o relaxare profunda

Masajul cu sapun, o exfoliere autentica Este un ritual stravechi al spalatului adus din Orient si care simbolizeaza devotament. "O parte importanta a acestui tratament Hamam o reprezinta spuma. Pentru preparare folosim un sapun incalzit din ulei de masline. Spuma este intinsa pe piele cu ajutorul unei bucati de matase foarte moale si placuta. Apoi, urmand faimoasa procedura Hamam a citadelei Aleppo, folosim cuibul de sisal, care este facut din fibre naturale de sisal, stranse intr-o forma de cuib. Aceasta ne permite sa oferim o exfoliere autentica. Finalul va fi dat de un masaj relaxant al pielii cu un amestec de uleiuri pentru baie sau crema", adauga  Angela Stan, tehnician maseor.

Este o ceremonie care foloseste accesorii din ceramica si lemn de cocotier, specialista recomandand acest tip de masaj pentru persoanele care-si doresc un tratament pentru piele combinat cu rasfatul si relaxarea totala. Pornind de la o veche tehnica turceasca, masajul cu sapun a fost adaptat la tehnicile si nevoile moderne, fiind realizat numai cu sapun din 100% masline, preparat manual, fara aditivi sau conservanti. Spuma pentru masaj se realizeaza in mod traditional, prin utilizarea unui sac de matase, care se inmoaie in apa cu sapun si apoi prin vanturare rezulta spuma.

Cum decurge o sedinta de masaj cu sapun: se topeste sapunul in apa calda si cu ajutorul sacului de matase se formeaza spuma care se aplica pe tot corpul. Cu ajutorul sisalui se face exfolierea, masand usor. La finalul masajului cu sapun se recomanda hidratare cu o impachetare sau un masaj usor cu ulei.

Efectele masajului: pielea este revitalizata, corpul se relaxeaza profund, curatare si detoxifiere, imbunatatire a circulatiei sangvine.

Pretul difera in functie de salonul la care apelezi, insa se situeaza in jurul sumei de 100 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod