Înghețarea la -8 grade, cea mai rapidă metodă de a scăpa de grăsime!

Persoanele care nu au timp să meargă la sală sau nu pot ține o dietă susținută pe termen lung au ocazia acum să scape de stratul de grăsime de pe abdomen, fese, coapse sau picioare, cu ajutorul unei tehnologii revoluționare. Este vorba de CoolTech, un tratament rapid neinvaziv care elimină grăsimea definitiv în doar trei ședințe și care revoluționează conceptul de slăbit în timp record.
CoolTech, adus în România la Noblezza Beauty Lounge, este un aparat care imobilizează localizat țesutul gras printr-un dispozitiv de tip vacuum urmând a răci stratul de grăsime, în mai puțin de un minut, la temperaturi de până la -8 grade Celsius.

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grăsime într-o singură ședință. 

Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care reciclează în mod natural țesuturile moarte din organism tranformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Tratamentul poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, șolduri, coapse și picioare și este ideal pentru persoanele care nu au timp să meagă la sală sau nu pot ține diete drastice.

“CrioTech revoluționează complet tratamentele de slăbit și de eliminat celulita! Asigură rezultate garantate și nu sunt necesare decât câteva ședițe. Are aceleași rezultate ca o liposucție chirurgicală. Este ideală și pentru bărbații care vor să scape de burtă în timp record”, declară Catrinel Stan, manager Noblezza.

Pretul unei ședinte este de 300 de euro, fiind necesare maximum trei ședințe pe zonă, la interval de 4-6 săptămâni.
 
 

CrioTech este disponibil la Noblezza Beauty Lounge (Str. Puțul lui Zamfir 63), salonul unde își întrețin silueta și Nicoleta Luciu, Gabriela Cristea și Adelina Pestrițu. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia pe 22 Nov 2013, 12:33
    Nicoleta Luciu

    Va trebui sa va construiti un balon de sapun in care sa va tineti copiii, odata marisori, la scoala, cu colegi "inventivi" si "bine intentionati" pozele astea sexi afisate de mama lor vor fi motive de teribile incercari psihice pe care le vor depasi...sau nu! Sunteti raspunzatoare ca mama pentru asta, si observ ca va asumati riscuil fara probleme. Doamne ajuta!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod