Fight gravity! Skincode lanseaza noua crema lifting pentru zona gatului si decolteului

Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona! Si daca ne ingrijim pielea fetei impotriva efectelor negative ale gravitatiei si imbatranirii, de ce nu am face acelasi lucru cu zona gatului si a decolteului? Sensibilitatea ridicata face ca aceasta zona sa necesite o ingrijire speciala, mai ales impotriva ridurilor si a scaderii elasticitatii pielii.

Laboratoarele Skincode au lansat in luna mai inovatia pentru mentinerea fermitatii si tineretii pielii din zona gatului si a decolteului. In atmosfera rafinata a noii farmacii Help Net Concept Store din Promenada Mall, Printul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elvetia, ne-a impartasit secretele pielii mereu frumoase si tinere.

Crema lifting cu efect de fermizare a zonei gatului si decolteului de la Skincode Exclusive contine o combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor degradarii cutanate.

Crema este perfecta pentru liftingul si fermizarea pielii din zona gatului si a decolteului si pentru un aspect vizibil intinerit, fara riduri sau linii fine.

Skincode Exclusive Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gatului si a decolteului este disponibila exclusiv in Farmaciile Help Net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod