Un ten luminos prin micro-dermabraziune

Nu trebuie sa fii un cunoscator pentru a observa diferenta uriasa intre tenul unei "occidentale" de 25 sau 35 de ani si cel al unei romance de aceeasi varsta. Nu-i asa ca v-ati intrebat de ce au tenul mai curat, mai luminos si mai tonifiat si de ce pielea lor are un aspect mai sanatos? Iata secretul lor de frumusete: au descoperit efectul micro-dermabraziunii.

Sistemul de micro-dermabraziune cu Cristale de Corindon a fost introdus la mijlocul anilor '80 in Germania, ca practica de recuperare si refacere a texturii pielii in clinicile de medicina recuperatorie, dermatologie si chirurgie estetica. Consta in curatarea straturilor superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicol de micro-particule antiseptice de cristale de cornidon, care dupa ce au atins si indepartat tesutul vatamat, sunt aspirate printr-un tub cu vacuum. Aceasta procedura ajuta pielea sa se regenereze, prin producerea de tesut nou si sanatos, sa-si refaca elasticitatea si tonusul. Rezultatele spectaculoase ale micro-dermabraziunii in imbunatatirea radicala a aspectului pielii au dus la dezvoltarea unei linii colaterale pentru practica dermato-cosmetica, insotita de tratamentele specifice.

Micro-dermabraziunea utilizata in estetica aplicata este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajaza pielea sa se regenereze in mod natural.

Ce este micro-dermabraziunea?

  • Este un tratament cosmetic bland, mai putin riscant decat un lifting facial si mai eficient decat un proces de exfoliere cu glycol, ce nu produce efecte secundare, inrosiri, iritatii sau inflamatii ale pielii.


  • Dureaza intre 45 de minute si maximum 1 ora si presupune de regula o serie de 4 pana la 6 tratamente cosmetice pentru a atinge maxium de performanta si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.


  • Micro-dermabraziunea asigura pregatirea optima a tenului pentru absorbtia efectiva a agentilor activi naturali iar rezultatele sunt excelente atunci cand exfolierea este combinata cu un tratament adecvat.


  • Repetarea tratamentului la doua saptamani, indemanarea esteticienei precum si liniile de produse cosmetice sau dermato-cosmetice folosite sunt extrem de importante in obtinerea rezultatelor asteptate.


  • Chiar dupa primul tratament tenul este curatat, capata luminozitate si stralucire.


  • Dupa primul tratament interiorul pielii reactioneaza imediat: reactiveaza procesul biologic de reinnoire celulara (este stimulata producerea de celule noi si sanatoase care inlocuiesc stratul de celule moarte, tesuturile imbatranite si impuritati eliminate in timpul tratamentului)


  • In urma utilizarii tratamentelor de micro-dermabraziune, imperfectiunile sunt eliminate (puncte negre, acnee, pete, riduri, semne, cicatrici), pielea este intinerita si cu un tonus bun iar textura pielii devine mai fina, mai ferma si mai sanatoasa!


  • Acesta este secretul lor!


  • Cand este recomandata micro-dermabraziunea?

    CMdS (Crystals Micro-dermabrasion Sistem) a fost recunoscut de catre medicii dermatologi si esteticiene ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii. Are rezultate excelente in tratamentul acneei, tenurilor mature si in:

    indepartarea straturilor superioare de celule moarte si impuritati;
    indepartare punctelor negre si inchiderea porilor;
    curatarea, regenerarea si intinerirea tenului;
    eliminarea semnelor, cicatricilor, urmelor lasate de acnee si petelor;
    refacerea tenului afectat de soare;
    atenuarea ridurilor;
    corectia hiperpigmentarii;
    indepartarea keratozelor si stratului cornos de pe talpi.



     

    Comentarii (12)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • diana pe 15 Mar 2011, 20:48
      salut

      efectul dermoabraziunii este super in 10 sedinte ai o fata de bebelus si o spun ca simpla clienta ,studenta ....doar ca este cam costisitoare :( o sedinta costa 50 de euro

      4
      0

    • roxana pe 13 Sep 2010, 11:31
      sunt interesanta de acest produs

      sunt interesanta si eu de acest produs dar as vrea sa stiu daca se face si in iasi aceste sedinte si daca da cum se numeste sediul si strada..cat costa sedinta de tratament,,,astept un raspuns..va multumesc mult

      0
      0

    • mary pe 7 Sep 2010, 14:19
      dermabrazinea

      ce dermabraziune,costuri enorme..haideti sa va sp eu cum am scapat de o cicatrice f urata p fata...mi am dat cu crema epilatoare,am ast 3 min,am luat un prosop si am inlaturat stratul de piele...am repetat asta de 3_4 ori,si uite asa am fct de vreo 6 ori la interval de o sapt si asa am scapat...garantat scapati de ele...

      6
      1

    • Piescu Diana pe 21 Apr 2010, 11:21
      Microdermoabraziunea

      In Timisoara este un cabinet pe langa spitalul Victor Babes...pe strada aceea...Se numeste Siluette contur...mergi si cred ca vei fi foarte multumita...

      1
      1

    • anda pe 14 Nov 2009, 19:21
      Microdermoabraziune

      In timisoara stiti unde a-si putea sa imi fac microdermoabaziunea? Astept un raspuns cat mai rapid....:P

      0
      0

    • gina pe 27 Mai 2009, 14:40
      dermabrazie

      am facut si eu aceasta operatie in bucuresti sector 5 clinica apolo si rezultatele sunt extraordinare! costa 200 euro si pe doctorul specialist in operatii estetice il cheama BADEA! SUCCES! NU COSTA MULT SI SE MERITA!

      0
      0

    • gina pe 27 Mai 2009, 14:39
      dermabrazie

      am facut si eu aceasta operatie in bucuresti sector 5 clinica apolo si rezultatele sunt extraordinare! costa 200 euro si pe doctorul specialist in operatii estetice il cheama BADEA! SUCCES! NU COSTA MULT SI SE MERITA!

      0
      0

    • abigail pe 27 Nov 2008, 22:15
      cat costa?

      cat costa acest tratament...de ex o sedinta?

      0
      0

    • elena_yell pe 19 Sep 2008, 05:50
      raspuns

      in bucuresti se face la cabinetul blooms. intrati pe blooms.ro si gasiti acolo adresa, preturi, tot. o sedinta costa 175 lei, dar ai nevoie de mai multe sedinte ca sa fii total curatata. plus ca dupa prima sedinta ti se da si un card si reducere cand te mai duci. la mine s-a inrosit putin fatza dupa ce am terminat sedinta, da dupa o ora a fost ok.nu mai eram rosie, iar dupa cateva ore mi se vedea tenu mai curat, fara atatea puncte negre.deci parerea mea e ca se merita incercat ;) bafta

      0
      0

    • ciobotaru madalina pe 13 Iun 2008, 21:54
      intrebare

      exista vreo clinica de tratament in iasi?cam la cat ajunge costul unui tratament de 4 sedinte?

      0
      0

    • cristina pe 5 Mai 2008, 13:18
      vreau sa stiu

      unde se face in romania?si daca se recupera semnele lasate de acnee fizic si psihic

      0
      0

    • rody pe 19 Apr 2008, 22:34
      am si eu niste curiozitati

      cat costa acest tratament?unde se face in romania?iti reface tenul si la semnele lasate de acneea vulgara?

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod