Ruj pentru ochii tai

O privire plina de intelesuri poate fi completata de un zambet pe masura. Alegerea unui ruj poate depinde si de mesajul pe care dorim sa-l transmitem prin privire. Poate suna usor atipic, insa poti tine cont de acest tip de "asortare", alegand rujul care sa iti scoata in evidenta culoarea ochilor.

Un machiaj natural - asta presupune deci si un ruj natural - ofera o imagine pozitiva oricarei femei, insa este o imagine neutra din punct de vedere al comunicarii. De exemplu, un machiaj agresiv cu mult negru pe pleoape si ruj rosu, iti "comunica" destul de evident ca nu mergi chiar la birou.


Daca se alege un ruj tinandu-se cont de nuanta irisului, chiar si printr-un machiaj natural de zi, pot fi transmise mesaje destul de diferite...

Ruj pentru ochii bruni, caprui - rozul rece, rozul pastel, palid, ciclamen. Prin contrast, acest iris va fi mult mai cald, corneea va fi mai stralucitoare si privirea invariabil sexi. Rujurile in tonuri de maro au calitatea de a oferi o imagine corecta insa fara prea multa sclipire. Si inca un amanunt: mai bine mai mult gloss, decat mai mult sidef.
Sideful inaspreste o privire a ochilor caprui.

Ruj pentru ochii albastri - ideale sunt tonurile de caramiziu, bej cald, piersica, orange, portocaliu aprins. Cu aceste nuante ochii albastri devin mai si mai albastri iar privirea va fi foarte sexi. Un ruj roz va deriva in verde sau in gri antracit nuanta irisului dar asta nu este foarte rau mai ales ca nota senzuala tot va ramane. Insa trebuie mare grija in alegerea nuantelor de roz: nuante deschise fine, florale. Foarte bine merge sideful.

Ruj pentru ochii verzi - rosul este culoarea complementara verdelui, deci ar fi cea mai buna alegere pentru ruj.
Pentru persoanele care au reticenta la rosu pot opta pentru orice alta culoare care contine pigment rosu: roz, orange, maro roscat, grena, violet si asa mai departe. Dar pentru o privire verde, sexi si patrunzatoare, un ruj rosu electric este solutia. Pentru machiajul de zi un gloss rosu transparent ar fi excelent.



 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 24 Nov 2011, 22:17
    ba da!

    Simona, sunt sigura ca tu crezi ca nu iti sta bine cu ruj rosu din cauza ca nu stii sa il aplici.Da cu putin fond de ten pe contururile buzelor, dar f discret, apoi traseaza tu cum vrei conturul cun un creion rosu asemanator rujului dar fara sa iesi prea tare din tiparul buzelor tale si apoi aplica ferm rujul fara sa depasesti conturul. Vei vedea ca e cu totul altceva! Rosul chiar e bun la ochii verzi, carora daca le mai tragi si-un tus negru, iesi clasic de frumos. (eventual sub tus si-un fard de ochi bej culoarea pielii si atat - chiar daca ai crede ca n-are niciun rost de vreme ce e de culoarea pielii, nu e asa, una este sa vezi tusul peste niste vinisoare rosiatice ale pleoapei, alta e sa-l vezi pe o pleoapa de culoare uniforma)

    1
    0

  • simona pe 16 Mar 2011, 21:34
    ruj pt ochii verzi

    Mie nu`mi sta bine deloc cu ruj rosu si am ochii verzi ;)) in schimb,roz aprins si orange ma prind foarte bine.. :)

    1
    0

  • roxana pe 12 Apr 2008, 16:39
    ruj pt ochi

    intradevar rujul rosu da bine ochilor verzi:D

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod