Divă sexy, la 76 de ani: Helen Mirren a defilat la Săptămâna Modei de la Paris purtând un machiaj care a atras toate privirile

Actrița în vârstă de 76 de ani a fost una dintre vedetele care au defilat pe podium în cadrul show-ului L'Oreal de la Săptămâna Modei de la Paris.
Helen Mirren a purtat un costum negru format din pantaloni și sacou, însă machiajul său îndrăzneț a fost cel care a atras atenția.

Vedeta din „The Queen” a arătat spectaculos duminică, în timpul show-ului de modă, asortând costumul elegant purtat pe catwalk cu sandale cu platformă și toc înalt.


A avut părul prins într-un coc înalt simplu, iar machiajul ochilor a fost unul dramatic, cu fard și creion negru.

Citește și: 15 femei celebre care sunt și mai frumoase după ce au devenit mame. Heidi Klum are 4 copii


Actrița britanică a purtat o pereche de cercei sub formă de cerc cu o linie verticală decorată cu cristale și a defilat pe podium ca un model profesionist.


Helen a ajuns în capitala Franței cu o zi înainte de prezentare. A purtat o rochie neagră elegantă, cu imprimeu cu trandafiri roșii. 

La începutul acestei luni, actrița a fost prezentă la Festivalul de Film Telluride din Colorada, Statele Unite, pentru a promova „The Duke”, cel mai recent film al său.

Filmul, care se va lansa în luna februarie a anului viitor, spune povestea adevărată a unui șofer de taxi pe nume Kempton Bunton, care fură portretul Ducelui de Wellington realizat de pictorul spaniol Francisco Goya.

Helen Mirren se transformă într-o gospodină autentică, căsătorită cu Kempton, interpretat de actorul Jim Broadbent.


„M-a surprins întreaga poveste.
Nu ți-ar veni să crezi că așa ceva se poate întâmpla, dacă n-ar fi o poveste reală”, a declarat Mirren despre rolul său din „The Duke”. 

„Mi-a plăcut farmecul scenariului. Este foarte drăguț și înduioșător. Iubesc anii '60, era o perioadă mai naivă, inocentă. Dorothy este cea practică, așa cum femeia este de obicei în familie. Ea este motorul familiei. Kempton este visătorul, dar este foarte dedicat și curajos din multe puncte de vedere”, a adăugat actrița.

„Avem ceva de învățat nu numai din povestea lui Kempton, dar și din cea a lui Dorothy - este bine să visezi, dar tot trebuie să plătești facturile! Deci haideți să ascultăm de oamenii pragmatici din viețile noastre”, recomandă vedeta.

„Este important ca atunci când interpretăm rolul unui cuplu în vârstă publicul să creadă acea relație.
Cu Jim, mi-a fost foarte ușor să intru în rolul soției, nu am depus prea mult efort”, a mai declarat Helen despre rolul din „The Duke”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod