Dercos Neogenic de la Vichy: Îl testăm şi îţi arătăm rezultatele

Am început să testez noul tratament Dercos Neogenic de la Vichy care este special conceput pentru creştere capilară. Acesta este primul material care este destinat să-ţi arate rezultatele pe care le-am obţinut până la jumătatea tratamentului.
Dercos Neogenic este primul tratament pentru creştere capilară care vine în ajutorul persoanelor care sunt afectate de o lipsă de densitate a părului, scalp vizibil sau retragerea liniei de contur a podoabei capilare. Este un tratament unisex, adresat atât femeilor, cât şi bărbaţilor, ce poate fi utilizat în orice perioadă a anului.

Nu are efecte adverse şi promite ca la finalul celor 3 luni de utilizare vei avea 1700 de fire de păr noi.


Cum se aplică


O cutie conţine 28 de fiole şi un aplicator pe care trebuie să-l clăteşti după fiecare utilizare. Se introduce fiola în aplicator, se aplică întregul conţinut efectuând mişcări în zig-zag şi insistând pe zonele cele mai afectate.
Vârful ergonomic al aplicatorului masează scalpul într-un mod plăcut, stimulând microcirculaţia.

Este un procedeu foarte simplu, nu durează mai mult 3 minute şi nu îngraşă deloc părul. În plus, mirosul este unul foarte plăcut şi revigorant. Nu necesită clătire, nu conţine parabeni şi părul se usucă foarte repede după folosirea produsului.

Eu l-am folosit o lună şi jumătate în fiecare zi, iar acum câteva zile am observat că am mai multe fire mici de păr decât aveam în mod normal înainte de folosirea tratamentului (vezi FOTO în deschiderea articolului).



Ce conţine şi cum stimulează regenerarea părului


Secretul creşterii firelor de păr stă în celulele stem. Acestea au puterea unică de a trezi bulbii piloşi aflaţi în stare latentă, pentru a da naştere noilor fire de păr. Stemoxidina este prima moleculă care asigură buna funcţionare a celulelor stem şi care se regăseşte în tratamentul Dercos Neogenic.


Ce promite tratamentul şi cât timp trebuie urmat


Timp de 3 luni trebuie să aplici zilnic tratamentul cu ajutorul unui aplicator. La finalul celor trei luni, specialiştii susţin că părul tău va fi mai bogat cu 1700 de fire noi.
"După 3 luni am remarcat o creştere de +4% a densităţii părului versus placebo. Această creştere corespunde în medie unui câştig de 1700 de fire de păr, raportat la întreaga densitate a părului. Aceste rezultate sunt remarcabile pentru un produs cosmetic", explică medicul Pascal Reygagne, dermatolog şi tricologist la Centrul de Sănătate Sabouraud din cadrul Spitalului Saint Louis din Paris. El a supravegheat un test clinic realizat sub control dermatologic pe mai mult de 100 de pacienţi cu probleme de alopecie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mio pe 24 Ian 2015, 21:36
    Dercos Neogenic

    produs foarte scump .Dupa folosire nici un fir in plus nu am vazut plus ca se ingrasa parul si trebuie spalat in fiecare zi!Foarte dezamagitor.....atata reclama si nimic ..Mai bun a fost tratamentul cu ampule de la VICHY

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod