Copiaz-o pe Nicole Kidman!

Frumusetea si pielea desavarsita ale lui Nicole Kidman au fost si inca sunt mereu admirate. Dar ce s-ar fi facut ea fara parul acela superb? Fie ca este scurt, lung, drept sau ondulat, parul ei aproape rosu pare ca se aseaza perfect in jurul umerilor sau a fetei.

Pentru aparitia la decernarea premiilor Golden, Nicole a optat pentru parul lasat mai mult liber, drept. Daca vrei sa adopti stilul ei petru acea seara, urmeaza pasii recomnadati de stilistul Joey Battisti.

Pasul 1
Spala parul cu sampon si nu uita sa folosesti si balsam.


Pasul 2
Usuca-l apoi cu un prosop. Aplica o spuma sau alt produs pentru volum si continua sa il usuci folosind o perie mare (cu cat peria este mai mare, cu atat parul se va usca mai repede). Foloseste o perie din par natural, iar parul tau va capata mai multa stralucire.

Pasul 3
Acum este momentul sa folosesti uscatorul de par. Incepi de la ceafa, ridicand parul si regland treptat caldura uscatorului de la mica la mare. Foloseste acelasi procedeu pe toata suprafata capului.

Pasul 4
Aplica pe maini o ceara de par sau alt produs care poate da stralucire parului si apoi joaca-te cu mainile pe intreaga suprafata a parului.


Pasul 5
La final, apuca o suvita de par destul de mare, din mijlocul capului, peri-o pe spate si prinde-o cu un burete de par.

Succes!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod