Coafuri pentru mirese de vis!

Indiferent daca esti o viitoare mireasa sau esti invitata la o nunta, alegerea coafurii este intotdeauna o adevarata provocare. Pentru viitoarele mirese, cofura este la fel de importanta precum alegerea rochiei sau a machiajului si, de cele mai multe ori, cautarea coafurii ideale este chinuitoare.
Indiferent daca esti o viitoare mireasa sau esti invitata la o nunta, alegerea coafurii este intotdeauna o adevarata provocare. Pentru viitoarele mirese, coafura este la fel de importanta precum alegerea rochiei sau a machiajului si, de cele mai multe ori, cautarea coafurii ideale este chinuitoare.

Cum o alegi? Pentru inceput, iti stabilesti "criteriile" in care trebuie sa se incadreze. De exemplu, daca din experimentele tale de zi cu zi ai descoperit ca parul strans nu te avantajeaza, este foarte clar ca nu poti apela la o coafura tip coc in ziua nuntii.

Nu te lasa extrem de mult influentata de persoanele din jurul tau. Pana la urma, conteaza ca tu sa simti ca acea coafura ti se potriveste si sa fii multumita de rezultate. Iata ce aflam de la Razvan Andrei, stilist Wella Professionals si consultant Eva.ro:

"Cand isi alege coafura, o viitoare mireasa trebuie sa tina cont de o multime de lucruri, precum: temperamentul, varsta, calitatea parului, cum va arata rochia, cand va avea loc evenimentul, eventualele podoabe pe care doreste sa le puna in par, voalul - daca doreste sa stea cu parul strans si cu voalul pe toata durata nuntii sau nu... Si despre toate aceste lucruri trebuie sa discute cu stilistul care ii va aranja parul.

Greseala majora ar fi ca stilul coafurii sa nu se potriveasca personalitatii miresei sau coafura sa nu fie adecvata varstei acesteia. Coafura trebuie sa completeze tinuta si, daca se poate, sa o puna in evidenta. O alta greseala foarte mare este ca cel care se ocupa de par sa nu stie cum va arata rochia miresei sau de a lasa pe ultimul moment vizita la salon, fara sa se fi facut o proba a coafurii inainte de nunta.

Mi s-a mai intamplat sa am probleme cand au existat mai multe persoane (mama, soacra, sora, prietene) care s-au implicat permanent in realizarea coafurii miresei, fiecare avand cate o opinie. Bineinteles ca toate au dorit sa o ajute, dar rezultatul a fost dezastruos de fiecare data."

Pentru miresele cu parul mediu si parul lung exista numeroase variante. Ce optiuni exista pentru cele cu parul scurt? "Si parul scurt poate fi coafat foarte atragator incepand, daca este foarte scurt, prin a-l indeparta foarte mult de cap si apoi a-l modela cu ceara si, eventual, de a prinde din loc in loc flori discrete sau perle, in functie de cum arata rochia, pana la a-i pune extensii sau mese.", ne spune specialistul Eva.ro.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IZABELLA CARTAR pe 24 Ian 2011, 17:05
    despre mine......

    Buna!!!Eu sunt IZABELLA si am 11 ani. Am prieteni foarte buni printre care si ANDRA. Ne intelegem foarte bine!.Ea are 12 ani si este din SIBIU. Iar eu sunt din ARAD.Va urez o zi cat mai placuta din partea mea,IZABELLA si din partea prietenei mela ANDRA!!!

    7
    8

  • andra fa costin pe 23 Ian 2011, 21:39
    despre mine ...........[

    eu sunt ANDRA sunt din SIBIU SI AM 12 ANI SI AM O PRETENA PE CARE O CEAMA IZABELA

    1
    7

  • izabella pe 23 Ian 2011, 21:13
    am 11 ani

    salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt IZABELLA CARTAR si am 11 ani . prietena mea este ANDRA FELICIA COSTIN si suntem prietene.eu sunt din ARAD si ANDRA este din SIBIU si are 12 ani. LA REVEDERE!!!

    0
    7

  • alina pe 18 Iun 2010, 19:36
    coafura

    puteti sa-mi spuneti si mie ce coafura de mireasa mi-se potriveste?Am fata ovala,slabuta,am tenul mai inchis,ochii caprui,am parul mediu si culoarea parului negru nevopsit.va rog sa-mi spuneti si mi-e ca o sa fiu mireasa si nu stiu ce culoare sa ma vopsesc si ce coafura m-ar avantaja mai bine.va rog mult.multumesc.

    7
    3

  • zoea pe 23 Nov 2009, 09:25
    TUNSORI

    RAU SA MA TUND SCURT SI NU AM IDEE CUM. PUTETI SA-MI DATI UN EXEMPLU DE TUNSORI SCURTE.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod