Cele mai inspirate coafuri pentru a crea imaginea unei mirese de poveste

Aranjează-ţi părul singură înainte de marele eveniment şi vezi ce ţi se potriveşte. Poate că nimic nu este mai important în afara modului în care arată şi îţi stă rochia de mireasă


Aranjează-ţi părul singură înainte de marele eveniment şi vezi ce ţi se potriveşte. Poate că nimic nu este mai important în afara modului în care arată şi îţi stă rochia de mireasă decât felul în care îţi vei aranja şi împodobi părul.

Prinţeselor, la ceremonii, nu le lipseşte tiara, nu-i aşa?Dar, renunţă la coafurile şi cocurile complicate – chiar nu mai sunt la modă! Părul tău trebuie aranjat astfel încât să arate puţin neglijent. Iar podoabele trebuie să fie simple, dar să atragă atenţia.

Iată trei variante care îmbină clasicul cu modernul astfel încât să obţii un aer foarte romantic. Nu vei da greş cu niciuna dintre ele!

Coroniţa cu bijuterii – Orice coafură clasică va avea un aer foarte elegant în momentul în care adaugi o bentiţă cu pietre. Cu cât aceasta pare mai simplă, iar pietrele sunt mai mici, cu atât vei avea un aer mai graţios. Evită să foloseşti ceva foarte mare, greoi sau ostentativ (foto 1 şi foto 2).
Foto 1

Foto 2

Cununa de flori - Îţi pregăteşti o nuntă de basm? Vrei să fii Ileana Cosânzeana? Atunci nimic nu este mai potrivit decât o coafură cu bucle lejere, lăsate pe spate şi totul încununat cu flori (foto 3 şi 4)!

Foto 3

Foto 4

Păr împletit - Împletiturile au dat întotdeauna un aer romantic, creând coafuri elegante, complicate şi delicate în acelaşi timp.

Este una dintre cele mai rapide metode pentru a obţine ceva de efect, cu atât mai mult cu cât vei presăra şi câteva bijuterii micuţe din loc în loc sau vei folosi o cordeluţă subţire şi elegantă (foto 5).

Foto 5

După cum vezi nu este atât de greu să obţii o coafură romantică şi elegantă de mireasă. Înainte de marele eveniment ai putea chiar să te coafezi singură şi să vezi cum ţi s-ar potrivi diversele variante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod