Antonina, o noua diva magnifique rasfatata de Lenor Parfumelle

Antonina, o noua diva magnifique rasfatata de Lenor Parfumelle: "Mai bine de-atat nu se putea. E perfect ! "
Antonina, o noua diva magnifique rasfatata de Lenor Parfumelle: "Mai bine de-atat nu se putea. E perfect ! "

Antonina Mesaros a fost rasfatata pentru o zi in cel mai stralucitor stil parizian. Luxul care i-a fost daruit de Lenor Parfumelle a transformat-o dintr-o tânara de 24 de ani din Craiova intr-o diva magnifique.

"Abia astept! De cand m-ati sunat astept clipa asta!", a exclamat, fericita, Antonina, la inceputul intalnirii cu rapitorii Lenor Parfumelle. Acestia au sosit acasa la ea si i-au propus o aventura de neuitat, o zi de rasfat, de lux stralucitor, o zi numai pentru ea, cum nu a mai avut. O zi pe care sa nu o poata uita nicicand.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Antonina a fost condusa, la inceput, la un luxos salon spa, unde a fost tratata ca o adevarata diva. Lenor Parfumelle i-a oferit un tratament "pentru trup si suflet", dupa cum l-au descris cei de la salon: o impachetare cu ciocolata si un masaj de relaxare cu ulei combinat special pentru ea din arome de portocale si scortisoara.
Rasfatata noastra era nerabdatoare la inceputul sedintei spa: "E combinatia mea preferata - portocala cu scortisoara...".

Tratamentul a facut-o foarte fericita pe Antonina, pentru ca s-a bucurat de caldura, de atingere, de frumusete. "Ma simt minunat. Aproape ca m-as manca singura! A fost perfect. Relaxare totala. De vis...", ne-a spus ea, zambind, dupa zeci de minute de placere. Multumirea i se putea citi pe fata. Se simtea bine, radia de bucurie dupa tratamentul spa "a la carte". "Ma simt bine in pielea mea. Mai bine de-atat nu se putea. E perfect", spunea Antonela.
 
Diva noastra s-a bucurat apoi de o sedinta de make-up si hair style. A asteptat cu emotie rezultatul. Iar rezultatul a fost pe masura, oglinda infatisand, la final, o prezenta stralucitoare, o aparitie magnifique. Pe scurt, o diva.
 
Antonina, fericita si increzatoare, a fost purtata apoi de Lenor Parfumelle spre urmatoarea surpriza.  A fost o implinire a unui vis ascuns, o incununare a unei nobile pasiuni: dansul.
Divei noastre ii fusese pregatita  o sala de dans. Doar pentru ea, special pentru ea, pentru femeia fericita care devenise.  Mai mult, ea avea sa se bucure de o lectie de dans oferita exclusiv pentru ea de Patricia, profesionist in superba arta a dansului.

Sendinta a inceput pe ritm de samba, pentru incalzire, sub indrumarea atenta a Patriciei, dar surprizele nu s-au oprit aici. Antonina s-a bucurat de mai multe tinute unicat realizate de designerul Mihaela Drafta. Imbracata in aceste bijuterii de moda, cu un look incredibil dupa ce machiajul i-a fost improspatat, diva noastra s-a lasat cuprinsa de o bucurie unica: valsul. Da! Lectia de dans a continuat, spre imensa bucurie a Antoninei, cu vals. "Valsul imi place mai mult, e mai romantic, mai elegant, te duce intr-o lume deosebita, intr-o lume de vis..", a spus ea.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Postura stralucitoare a divei au dat s-a combinat perfect cu valoarea colectiei designerului Mihaela Drafta.
A fost un moment superb, de bucurie perfecta, de muzica, vals sub indrumarea Patriciei si moda haute-couture, pe care Antonina nu il va uita. Totul pornind de la rasfatul Magnifique oferit ei de Lenor Parfumelle.

Antonina era ferm convinsa ca dupa surprizele uluitoare de la sala de dans, dupa moda, vals si muzica, nu mai poate urma altceva. Insa o diva trebuie surpinsa mereu, trebuie sa fie bucuroasa si rasfata la nesfarsit. Astfel, Lenor Parfumelle i-a oferit un buchet de boboci de trandafir, florile ei preferate, alaturi de o superba cutie cu bomboane fine de de ciocolata.

De asemenea, diva noastra a primit in dar, pentru a nu uita niciodata rasfatul de care a avut parte, o esarfa inmiresmata cu Lenor Parfumelle Magnifique. "De cate ori o sa o privesc o sa-mi aduc aminte de ziua asta minunata. Va multumesc mult", ne-a spus, topita de fericire, Antonina.

Poti vedea aici imagini cu Antonina, dar si cu celelalte rasfatate Lenor Parfumelle in timpul experientelor lor luxoase.
Pentru a simti la randul tau luxul parfumurilor frantuzesti in fiecare zi foloseste Lenor Parfumelle!



Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod