Ingrijirea tenului gras

Tenul gras cu tendinte acneice ne da mari probleme de cap, mai ales vara, cand excesul de sebum se vede cu ochiul liber. Daca sunteti dezorientate si nu stiti ce sa faceti sau sa folositi, cei mai buni specialisti in domeniu precum si cele mai bune produse existente pe piata, va sunt prezentate in randurile ce urmeaza.

Conform celor mai recente studii, 62% dintre femeile cu varste intre 14 si 35 ani au tenul gras sau predispus ingrijirii. In aceste conditii, persoanele cu ten gras pretind tot mai mult de la produsele cosmetice atat hidratarea, cat si matifierea pielii. Tendintele pietei arata, de asemenea, ca tinerii intre 14 si 29 ani folosesc cu precadere produse fluide de ingrijire a fetei.

Garnier

Gel-spuma pentru curatare profunda
Are actiune antibacteriana.
Este mai delicat decat un exfoliant, combinand 2 actiuni: agentii sai de curatare elimina excesul de sebum si indeparteaza celulele moarte acumulate la suprafata pielii. Eliberati de impuritati, porii sunt purificati.

Crema hidratanta sebum control
Absoarbe excesul de sebum pe toata durata zilei, conferind tenului un aspect perfect mat. Folosita in mod regulat, aceasta regleaza secretia de sebum.


L'Oreal Plenitude - Pure Matite

Gel spuma pentru curatarea tenului mixt sau gras
Curata cu delicatete. Elimina impuritatile avand o actiune extrem de delicata. Complexul echilibrant din compozitia sa absoarbe excesul de sebum. Tenul isi recapata aspectul mat si catifelat.


Nivea Visage

Lotiune tonica pentru ten gras
Noua formula a Lotiunii Tonice Nivea Visage contine Shine Control Complex si Provitamina B5, componente care ii sporeste actiunea de curatare si revitalizare a tenului; de eliminare a excesului de sebum din piele; si de indepartare a impuritatilor din piele.

Fluid Hidratant de Reducere a Luciului Pielii
Noua formula, mai lejera, a Fluidului Hidratant Nivea Visage, pe baza de Shine Control Complex: reduce vizibil aspectul lucios al tenului, prin reducerea productiei de sebum a pielii; hidrateaza intensiv; ofera un ten natural, mat, si un aspect proaspat si revigorant pentru intreaga zi; protejeaza impotriva imbatranirii premature datorate razelor solare, printr-un sistem de filtre UVA/UVB si Vitamina E.


Gama Normalane - Orlane

Gel Normalisant Nuit
Este un gel ce actioneaza in timpul somnului, regland secretia de sebum, normalizand pH-ul si aspectul porilor, redand tenului toata finetea sa.

Gel Correcteur Ponctuel
Este un gel cu actiune locala, rapid corectiva ce calmeaza inflamatiile accidentale si imperfectiunile estetice, redand tenului aspectul sau normal.


Clarins

Purifying Cleansing Gel
Pentru pielea grasa Gelul contine extract de alge verzi si extract de Yucca Schidigera. Trebuie folosit dimineata sau seara masand pielea usor, iar pielea va fi curatata fara a ramane iritata.

Normalizing Facial Mask
Pentru piele grasa
Curata usor si absoarbe execesul de ulei. Masca poate fi folosita o data sau de doua ori pe saptamana. Se inlatura usor cu apa, evitansu-se zona ochilor si la aplicare si la clatire.


Gama Regulance - Lierac

Iti recomadam din aceasta gama gelul corector pentru tratarea imperfectiunilor localizate (inflamatii, cosuri): proprietatile sale antibacteriene, antiseboreice si antiinflamatorii permit resorbtia si disparitia rapida a cosurilor, inflamatiilor.


Expertii te sfatuiesc

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca Marina pe 17 Mai 2014, 19:16
    tratament natural cu arbore de ceai-tea tree oil

    Sora mea a avut probleme cu tenul mult timp, cu excesul de sebum, dar si cu cosurile asa ca mama s-a hotarat sa mearga cu ea la un doctor bun, sa ii recomandate un tratament eficient. Medicul i-a dat un tratament natural pentru o curatare buna a tenului, pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. Tratamentul este asa…prima data se spala cu spuma naturala de spalat pe fata pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai. Apoi dupa spuma, sa foloseasca lotiune tonica naturala cu arbore de ceai si hamamelis. Dupa ce a folosit cele 2 produse pentru excesul de sebum si pentru curatarea buna de impuritati, i-a zis sa foloseasca Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E. Dupa un timp de folosire, diferentele se vad la sora mea. Tenul e mult mai curat, nu mai este uleios, si nici nu imi mai apar cosuri si puncte negre. La ea, produse acestea cu arbore de ceai de la firma asta au functionat si inca functioneaza foarte eficient.

    3
    0

  • ionut pe 8 Mai 2012, 00:49
    cel mai bun tratament pt acnee este BREVOXYL

    NU COSTA MULT IN JUR DE 25 LEI DAR IN 3 SAPTAMANI NE SCAPA DE ACNEE GARANTAT

    3
    0

  • Nick pe 17 Mai 2011, 17:43
    Tenu gras si cosuri

    Cum pot scapa de tenul gras si de cosuri bagati id meu va rog daca ma puteti ajuta nick_vex90

    0
    1

  • roxaroxy50 pe 23 Ian 2011, 13:25
    tenul gras

    Tratament naturist cu LAMAI: a) masca din o lingurita de suc de lamaie la care se adauga un albus de ou ; albusul se bate energic pana se obtine o spuma bogata ; se adauga zeama de lamaie si se bate din nou ; compozitia obtinuta se intinde pe fata pentru 20-30 de minute, dupa care se curata cu putina apa ; si Zynerit eu am folosit si akum numai am nici un cos !! Succes !!!

    0
    1

  • cosmy_laur28@yahoo.com pe 9 Dec 2010, 15:35
    tratamnet acnee

    pot sa va recomand cel mai bun tratament pt acnee nu se gaseste in romania dar face minuni. panoxyl pt detalii va astept la id, sau un email

    2
    0

  • olivia pe 13 Oct 2010, 22:14
    tratament pt cosuri

    isotrexin gel foarte bun pt cosuri

    0
    0

  • iulia pe 6 Sep 2010, 13:14
    ten gras

    eu am tenul gras si o gramada de cosuri pe toata fata..am folosit chiar si zineryt dar imi usuca foarte tare fata..apoi ma spalam cu un sapun dove recomandat de dermatolog si totusi fata mea arata oribil..masca cu argila chiar functioneaza pt inlaturarea grasimii? va rog daca cineva a mai incercat si alt tratament as fi super bucuroasa sa aflu..multumesc>:D

    2
    0

  • larisa pe 11 Aug 2010, 13:48
    tenul gras

    am tenul gras ... am pete pe fata de la cosuri pt ca ii spargeam si stiu ca nu e bn dar nu ii suport ce sa fak am incercat tot felul de creme ...

    5
    0

  • scumpy pe 9 Iun 2010, 14:53
    tenul gras

    si eu am tenul gras si nu stiu ce sa mai fac m-am spalat cu tot felul de geluri pt acest ten si nu au avut nici-un rezultat.nu stiu ce sa mai fac

    0
    0

  • crisuLLina pe 27 Iul 2008, 15:31
    tenul gras

    eu seara nu folosesc nicio crema pt ca nu e indicata folosirea acesteia in exces...decat o data pe zi...(asta trebuia sa scriu...dar am papat din cuvinte)

    0
    0

  • crisuLLina pe 27 Iul 2008, 15:22
    tenul gras

    am uitat sa specific ca trebuie ca in fiecare seara,inainte de culcare,o demachiere a tenului cu un demachiant pt tenul gras(eu folosesc demachiantul din gama garnier,special pt tenul gras)chiar daca pe parcursul zilei ai fost machiata sau nu...mai intai de demachiezi si dupa aceea te speli cu sapunul-gel(eu una asa fac)...iar crema hidratanta se aplica doar dimineatza,inainte de aplicarea machiajului...eu seara nu folosesc nicio crema pt ca nu e indicat pt tenul gras...sper k ai inteles...oricum daca ai nelamuriri ma potzi intreba si iti voi raspunde cu mare placere...bafta multa in continuare...

    0
    1

  • crisuLLina pe 27 Iul 2008, 14:56
    tenul gras

    mari,nu stiu dk ti-am raspuns la timp la intrebare,dar si io am avut cateva probleme cu tenu...pana cand mi-a prescris cineva zineryt-ul...o solutie ff buna...si deloc scumpa...in cateva zile s-a vazut si diferentza...si in 3 saptamani mi-au disparut si cicatricile si tot!!!...oricum este ff importanta si ingrijirea tenului...chiar si dupa ce scapam de aceste "minunate" coshuri...trebuie sa folosim ZILNIC un sapun gel special pt tenul gras si pt inlaturarea impuritatilor(eu folosesc sapunul gel clearskin)...nu mai mult de 2 ori pe zi...MARE ATENTIE!!!!si sa folosim o crema...pt tenul gras hidratanta(io folosesc crema de la garnier pe care o consider ff buna pt tenul meu)...si O DATA PE SAPTAMANA sa ne facem o masca naturista(retetele se gasesc pe toate site-urile sau in toate revistele,incearca-le pe toate!) sau o masca cu argila pt inlaturarea sebumului si a impuritatilor...dar cea mai buna masca este cea cu argila...dupa parerea mea!!deci iata solutia miraculoasa:ZINERYT-ul si O INGRIJIRE ATENTA A TENULUI...chiar si cand scapi de acnee...ca poate reveni din cauza sebumului si a impuritatilor...si ca un ultim sfat: MARE ATENTIE LA CE MANCAM!!!!multe fructe si legume,fara cafea sau cola,fara ciocolata...si cat mai putine prajeli...si alimentatia are un rol foarte important in tratarea acneei...mult succes tuturor :)

    2
    0

  • Mari pe 27 Iun 2008, 22:54
    tenul gras

    Buna,am si eu o mare rugaminte la voi,va rog frumos sa ma ajutati,in curand ma casatoresc si am foarte multe cosuri,am facut tratamente dar degeaba,imi apar mult mai multe ca inainte nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca se apropie data nuntii,daca stiti ceva miraculos v-as multumi forte mult.poop

    0
    0

  • Andreea pe 12 Iun 2008, 19:14
    ten gras

    si eu am tenul gras si ziua pare lucios in special pe nas unde imi apar si cosuri.Pe fata nu imi prea apar dar in schimb imi apar pe nas,ce pot face sa nu-mi mai apara am incerkat tot felul de creme dar fara rezultat.Am o intrebare:gresesk daka ma spal de mai multe ori pe zi pe fata?si cine poate sa-mi recomande o crema buna id meu este andruta_l3

    0
    0

  • elena pe 21 Apr 2008, 14:29
    tenul gras

    si eu, ca multe alte fete si femei, am probleme cu tenul gras....dar folosesc masti din pudra de argila cam o data pe saptamana, uneori fac cure zilnice(cam cate 7 zile) si sunt foarte multumita....iti simti pielea mult mai curata, matifiata si kiar da rezultate

    0
    0

  • mihaela pe 11 Mar 2008, 20:27
    tenul gras:

    salut,am probleme cu tenul ,mi-am cumparat creme de tot felul si nu fac fata,nu stiu ce sa mai fac,pana intr-o zi pana am folosit crema de la farmec hidratanta cu aloe vera pt.ten gras e super va pup succes

    0
    1

  • Daniella pe 17 Feb 2008, 22:39
    tenul gras

    buna fetelor, si nu numai!am tenul gras,pana nu demult ma ducea la disperare acest lucru! am incercat toate cremele,de tote culorile,scumpe,etc. am descoperit apoi o crema pe cat se poate de ieftina,naturala si mai ales cu efect maxim - se numeste crema cu miere de albine si propolis-o gasiti la toate farmaciile naturiste!v-o recomand cu caldura,stiu ca o sa fiti fffff multumite de ea asa cum sunt si eu!pupici

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod