Frumusete pentru gat si decolteu

Pielea gatului si a decolteului se deshidrateaza mult mai repede in ciuda ingrijirilor zilnice si a activitatii glandelor sebacee prezente in aceasta zona. Iar deshidratarea este primul pas catre molesirea pielii care capata un aspect granulat. Totusi cum fiecare problema are si o solutie, iata care este cheia reusitei, daca vrei sa ai un gat si un decolteu superb.

Solutia cea mai la indemana este o masca hidratanta care sa revigoreze aceasta zona mereu lipsita de apa. Cel mai bine ar fi sa alegi o masca crema sau gel, compusa 100% din agenti hidratanti. Poti sa incerci Masca pe baza de aloe si castraveti de la Oriflame, Masca hidratanta de la Avon sau chiar Masque hydra-detox de la Biotherm.
Aplica-ti masca intr-un strat destul de gros si las-o sa actioneze cat mai mult timp posibil. Apoi sterge excesul care nu a intrat in piele cu ajutorul unui servetel fin sau al unor tampoane demachiante.
Un truc care are efecte de lunga durata este o formula speciala dedicata ingrijirii bustului. Cum gatul si decolteul sunt in stransa legatura cu muschii pieptului, ele suporta o tensiune permanenta care le favorizeaza delasarea. De unde si importanta de a face regulat un tratament de reintarire a tesuturilor. In fiecare dimineata dupa ce ai facut un dus tonifiant, aplica-ti o crema hranitoare, masand pielea de jos in sus. Poti sa folosesti Lotiunea de corp de la Nivea Body sau Synergie Corps pentru piele uscata. De asemenea, daca vrei sa te rasfeti, foloseste Elancyl.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina384 pe 14 Sep 2009, 13:10
    masca nutritiva gat si barbie

    http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47735/Masca-nutritiva-gat-si-barbie-Neck-and-chin-lift

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod