Frumuseţea ta: 7 trucuri ca să ieşi întotdeauna bine în poze

Pozele sunt universul tău, aşa că este important să ieşi bine în toate, dar uneori până şi universul ţi se împotriveşte. Tocmai când credeai că ţi-ai ascuns bine acneea sub stratul de fond de ten şi că vei arăta senzaţional în poze, îţi dai seama că imperfecţiunile se văd mai bine ca niciodată şi că, cel mai probabil, imaginea va împânzi paginile de Facebook ale prietenilor tăi. Gata! Este momentul să iei măsuri rapide, pentru a fi sigură că vei ieşi bine în toate pozele pe care le vei face de acum înainte.
1. Foloseşte farduri mate şi compacte pentru machiajul ochilor

Machiajul ochilor este primul care iese în evidenţă în poze, aşa că trebuie să îl realizezi perfect. Chiar dacă eşti mare fană a fardurilor cu pigment strălucitor sau a fardurilor cu textură cremoasă, pentru poze îţi recomandăm să foloseşti farduri mate şi compacte.

Acestea din urmă rezistă mult mai bine pe pleoapă şi nu se adună inestetic în pliu, aşa cum se întâmplă cu fardurile cremoase. Înainte de aplicarea fardului, îţi recomandăm să foloseşti un primer. Baza de machiaj contribuie la păstrarea intensităţii pigmentului colorat pe pleoapă.

2.
Foloseşte gene false


Încă nu am terminat cu machiajul ochilor. Pentru a arăta bine în poze, îţi sugerăm să foloseşti gene false. Sigur că nu le poţi aplica de fiecare dată când faci poze, însă măcar atunci când mergi la un eveniment important, cum ar fi o nuntă, un party în club sau un bal, îndrăzneşte să le porţi.

Genele false conturează extrem de frumos ochii, oferind un plus de profunzime privirii.

3. Conturează-ţi sprâncenele

Dacă ai sprâncene deschise la culoare sau subţiri, oferă-le un plus de definire cu ajutorul unui fard sau al unui creion special.
În acest fel, te asiguri că vei arăta bine în poze şi nu vei părea o ciudată fără sprâncene.

4. Foloseşte un fond de ten fără SPF

Fondul de ten cu SPF este ideal pentru lookurile de zi, când te plimbi prin soare, însă nu dă bine deloc în poze. Dacă ţi-ai văzut vreodată faţa incredibil de palidă în poze, deşi ai folosit un fond de ten potrivit nuanţei tale, află că problema a fost cauzată de factorul de protecţie. Acesta conţine oxid de zinc care reflectă lumina.

Prin urmare, alege un fond de ten fără SPF sau cu SPF scăzut şi aplică-l fie cu o pensulă specială, fie cu un bureţel, pentru a fi sigură că vei ieşi bine în poze şi că faţa ta va avea o nuanţă uniformă.

5.
Aplică anticearcăn


Anticearcănul este esenţial pentru momentele în care vrei să faci poze geniale. El conferă un plus de luminozitate tenului şi ascunde ridurile fine.

6. Foloseşte pudră translucidă, blush şi iluminator

Pentru a fixa machiajul şi a fi sigură că ieşi bine în poze, foloseşte pudră translucidă. Pentru a elimina efectul de ten palid, îţi sugerăm să foloseşti un blush rozaliu şi un highlighter. Acesta din urmă trebuie aplicat deasupra pomeţilor, pentru a atrage lumina şi a-ţi oferi un look senzaţional, fresh.

7. Colorează-ţi buzele cu un creion

Deoarece rujul obişnuit se şterge repede de pe buze sau, mai rău, îţi poate murdari dinţii, iţi recomandăm să foloseşti un creion de buze pe post de lipstick.
Creioanele pentru contur sunt rezistente la transfer, nu usucă buzele şi te ajută să arăţi perfect în poze
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod