Frumuseţe: Porţia de sănătate a tenului în această primăvară

Foto: Mirela Păduraru, consilier în estetică


Ce poţi face din exterior:

Schemă de îngrijire zilnică: demachiant de ochi, demachiant de faţă, tonic facial, cremă contur de ochi şi cremă de faţă adecvată. Pe gât, indiferent că ai tenul gras sau nu, neapărat foloseşte o crema hidratantă, cu aport de vitamine şi acid hialuronic.

Tratament săptămânal la tine acasă:
- Demachiază tenul şi aplică tonic
- Efectuează un peeling uşor cu o felie de ananas, curăţată de coajă, apoi clăteşte tenul
- Dacă nu eşti alergică, masează-ţi tenul cu miere în care ai adăugat: 1 capsulă de vitamina A, o capsulă de vitamina E (le tai pe jumătate cu o forfecuţa şi le adaugi în miere).
Aplică amestecul şi pe gât şi decolteu. După 15 min, clăteşte cu apă şi bucură-te de un ten fin ca al unui bebeluş.

Tratament profesional la salon sau spa: opţional, o dată pe lună, în funcţie de preferinţe, nevoi şi buget. Renunţă la clasicele tratamente cu aburi, extracţii traumatizante şi „masajul pălmuit”. Solicită cosmeticienei un peeling enzimatic, fiole profesionale şi masajul relaxant cu produse şi texturi de creme adecvate pielii tale. Un adevărat profesionist va fi fericit să îţi ofere tratamente eficiente, de ultimă generaţie.


Dacă încerci programul şi eşti fericită, scrie-mi impresiile tale şi trimite-mi o fotografie cu tine la adresa contact@mirelapaduraru.ro. Gândurile tale şi experienţa pozitivă pot ajuta şi influenţa în bine şi alte femei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod