Frumuseţe. Cum îţi pregăteşti părul înainte de vacanţă? Sfaturile specialistului


Vara este mereu asociată cu apa, soarele şi nisipul. Toate sunt reconfortante, însă nu întotdeauna şi benefice pentru părul nostru.
Dar cu o îngrijire aparte, părul poate să se bucure de vară la fel ca noi.

Descoperă cinci sfaturi pentru protejarea părului pe timpul verii, oferite de Bogdan Mirică, hairstilist Londa Professional.

1. Produsele leave-in sunt de-a dreptul indispensabile în concedii.
Nici uleiurile de păr nu trebuie uitate acasă, deoarece salvează de multe ori nişte vârfuri neglijente şi rebele. Încearcă balsamul Londa Professional - Deep Moisture dar şi cel pentru protecţia culorii Color Radiance.

2. Tratamentele de reparare - mai ales cele ce pot fi făcute în salon la hair spa.
Ca în cazul tratamentelor pentru piele, cele la abur au un efect mult mai intens deoarece cuticula firului de păr este mai deschisă şi substanţele hrănitoare pot fi absorbite cu o mai mare rapiditate.

3. Accesorizează-te cu şepci, eşarfe, turbane sau pălării cu boruri largi pentru a proteja părul de razele soarelui.

4. Nu trebuie să uităm nici de îngrijirea din interior - apa ajută la hidratarea pielii dar şi a părului. Un corp hidratat se vede până la ultimul fir de păr.

5. Un ultim pas este alimentaţia, iar în perioada verii putem profita din plin de tot ce-i crud, proaspăt - rod al pământului şi al copacilor. Avem o varietate atât de mare de fructe şi legume, încât este păcat să nu profităm de ele.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod