Frumuseţe: 5 soluţii naturale care combat pungile şi cearcănele de sub ochi



Ceaiul verde

Un remediu clasic, dar foarte eficient pentru cearcăne şi pungi sub ochi este ceaiul verde. Are efect puternic antioxidant, ajutând la eliminarea lichidului blocat în ţesuturi în zona ochilor şi la estomparea nuanţelor vineţii ale cearcănelor. Pune pe ochi două pliculeţe de ceai verde înmuiate timp de câteva secunde în apă călduţă şi apoi stoarse. Stai cu ele pe ochi timp de câteva minute.

Laptele

Odată cu trecerea anilor, pielea îşi pierde elasticitate, iar gravitaţia, un inamic serios al tinereţii, îşi pune amprenta. Pungile de sub ochi apar şi din cauza faptului că pielea nu mai este suficient de fermă pentru a susţine ţesuturile grase de sub ochi.
Proteinele şi grăsimea din laptele integral hidratează tenul uscat şi hrănesc pielea obosită şi sensibilă din jurul ochilor, ajutând la estomparea pungilor. Aplică lapte rece pe două dischete demachiante şi apoi pune-le pe ochi. Lasă-le să acţioneze câteva minute şi apoi clăteşte-te.

Apa cu lămâie

Consumul excesiv de sare reprezintă cauza majoră a apariţiei pungilor de sub ochi, dar şi alcoolul are o influenţă importantă. Pentru a elimina rapid elementele din organism care sunt responsabile pentru pungile de sub ochi, bea dimineaţa, imediat după ce te-ai trezit, două pahare de apă călduţă în care ai stors jumătate de lămâie.
Scapi astfel de toxinele şi sarea care îţi dau aspectul de ochi umflaţi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod