Frumusete. 4 tratamente revoluţionare pentru un păr sănătos şi strălucitor



Detoxifiere pentru păr

Produsele de îngrijire şi styling pe care le foloseşti, fie că este vorba de mască, balsam, ceară, spary fixativ etc se acumulează treptat pe firele de păr şi rămân fixate chiar şi după splărea cu şampon. Astfel au apărut produsele pentru "detoxifierea" părului, care au un efect de purificare, îndepărtând toate micro-rezidurile blocate în cuticule, din care este foarmat stratul exterior al firului de păr. Părul devine astfel mult mai uşor, curat, strălucitor şi mai receptiv la tratamentele de hidratare şi îngrijire pe care le aplici apoi.

Iată câteva produse pentru detoxifierea părului:
Revlon Sampon detoxifiant ProYou - 47 lei
Wella Professionals Pure - 36 lei

Tratament brazilian cu cheratină

Spre deosebire de produsele pe baza de cheratină pe care le foloseşti acasă, tratamentul brazilian cu cheratină este unul profesional, care se realizează în saloanele de înfrumuseţare folosidu-se o soluţie concentrată. În urma tratamentului, cheratina, proteina din care este compus în mod natural părul, pătrunde în straturile profunde ale firului, reparând zonele degradate.

Părul devine mai puternic, mai strălucitor şi sunt reduse efectele degradării. Are un efect de îndreptare a părului, care poate dura până la şase luni. Preţul tratamentului variază în funcţie de lungimea părului şi poate începe de la 250 de lei.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod