Frumuseţe: 4 ingrediente care îţi îmbunătăţesc structura părului



Colagenul vegetal

Acest ingredient atât de necesar pielii este la fel de important şi pentru părul tău. Aplicat la rădăcină, hrăneşte foliculii ajutând părul să crească mai puternic şi mai rezistent. De asemenea, îmbracă firele de păr într-un strat protector, mărindu-le diametrul. Părul tău va părea mai gros şi va fi mai strălucitor. Găseşti colagen vegetal în magazinele cu produse naturiste. Poţi adăuga câteva picături de colagen în balsamul tău de păr, dar îl poţi folosi şi ca pe un spray fortifiant.
Într-un recipient cu pulverizator, pune 50 de ml de apă şi zece picături de colagen vegetal. Amestecă bine şi pulverizează pe părul umed sau uscat, atât la rădăcină, cât şi pe lungime. Păstrează recipientul la frigider.

Henna neutră

De obicei, henna este folosită pentru colorarea părului. Este o pudră vegetală, obţinută dintr-o plantă folosită de mii de ani în tratamente cosmetice, vopsirea părului dar şi tatuaje. Femeile care au folosit de-a lungul timpului henna au descoperit că pe lângă puterea sa de colorare, aceasta îngroaşă firele şi îi oferă strălucire părului.
Dacă vrei doar aceste beneficii, fără să-ţi afectezi culoarea, poţi folosi henna neutră. Amestecă o parte de pulbere de henna neutră cu trei părţi de apă fierbinte. Lasă amestecul la răcit, apoi aplică pe păr, la rădăcină şi pe lungime şi lasă să acţioneze 30 de minute înainte de a te spăla pe cap.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod