10 soluţii rapide ca să scapi de riduri azi



3. Foloseşte creme cu retinoizi

Retinoizii, compuşi derivaţi ai vitaminei A, sunt aliaţi preţiosi în lupta contra ridurilor. Fă-ţi un ritual, pe care să îl respecţi cu stricteţe, din aplicarea, în fiecare seară, a unei creme cu retinoizi. În cel mai scurt timp, vei avea parte de rezultate evidente!

4. Nu uita niciodată crema cu SPF

Crema de zi pe care o foloseşti pentru hidratarea corespunzătoare a tenului ar trebui să aibă întotdeauna şi factor de protecţie solară.
Cu cât mai mare, cu atât mai bine (ideal, nu mai mic de 15 SPF). Aplic-o cu religiozitate, indiferent de anotimp, pentru a încetini procesul de formare a unor riduri noi.

5. Dormi pe săturate

Odihna este vitală pentru a reduce aspectul ridurilor existente şi a stopa îmbătrânirea prematură. Dormi, noapte de noapte, 7-9 ore şi reglează-ţi programul de somn în aşa fel încât să te culci şi să te trezeşti mereu la aceleaşi ore (astfel, ai mai multe şanse să beneficiezi de un somn profund, odihnitor).

6.
Bea multa apă


Bea cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi pentru a preveni deshidratarea, care nu face decât să accentueze aspectul inestetic al ridurilor. Când organismul este bine hidratat, pielea este mai suplă, iar ridurile se estompează!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea v. pe 12 Ian 2015, 14:04
    cum scapi de riduri

    da,da/da,punem si melci sa ne mearga pe fata,o tehnica folosita in japonia si poate si in alte tari,masaj facial,hidratare interioara si exterioara,creme hranitoare pt ten,etc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod