Două coafuri de seară realizate pas cu pas

Vrei să faci senzaţie la un eveniment special la care eşti invitată? Învaţă cum să realizezi singură două coafuri elegante, de seară, propuse de Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling.
Vrei să faci senzaţie la un eveniment special la care eşti invitată? Învaţă cum să realizezi singură două coafuri elegante, de seară, propuse de Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling.

Având ceva din stilul anilor ‘60, acest look este cu adevărat la modă în acest sezon – onduleurile uşor texturate şi coroana înaltă sunt în acelaşi timp elegante şi uşor de obţinut.

Coafura 1


Cum se realizează acest look?

Pasul 1: Ondulaţi părul spre spate, pentru a obţine onduleuri lejere. Împărţiţi părul în 4 secţiuni, pentru a-l putea coafa mai uşor.
Prindeţi partea din spate cu un elastic.  

Pasul 2: Tapaţi părul din creştet, pentru a crea înălţime şi volum şi prindeţi părul tapat de coada făcută înainte, folosind un elastic.

Pasul 3: Răsuciţi una dintre secţiunile laterale de păr şi fixaţi-o cu agrafe de coadă. Asiguraţi-vă că mascaţi elasticul cu păr.

Pasul 4: Continuaţi cu secţiunea rămasă, lăsând partea din faţă liberă. Apoi răsuciţi şi partea din faţa spre coadă, pentru a oferi efectul de coadă într-o parte.

Sfatul lui Sally: Acest stil nu are nevoie de o finisare foarte atentă.
Lasă părul să se aşeze natural, pentru un look modern.


Coafura 2


Cărarea într-o parte şi o împletitură deosebită te ajută să obţii cu uşurinţă un look elegant şi sofisticat. Strălucirea părului şi lipsa firelor rebele îi conferă acestui look un aer rafinat şi elegant.

Cum se realizează acest look?

 

 

Pasul 1:  Împărţiţi părul în două secţiuni în continuarea cărării – prindeţi cu un elastic partea cu mai mult păr, într-o coadă joasă.Pasul 2: Împletiţi părul folosind tehnica de împletire clasică în 3 şi prindeţi coada cu un elastic. Repetaţi tehnica pe secţiunea rămasă de păr. Veţi avea două cozi împletite.

Pasul 3:  Răsuciţi cozile una cu cealaltă şi fixaţi coafura cu agrafe.

Sfatul lui Sally: Acesta este un look foarte uşor de obţinut, dar de efect. Pentru a avea un păr neted şi foarte strălucitor folosiţi spuma de păr. Astfel, veţi evita şi firele rebele. Este un stil care funcţionează pentru diverse lungimi şi texturi de păr, de la firul de păr subţire la cel gros, şi care îţi oferă o eleganţă uimitoare pentru orice petrecere.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lari pe 3 Oct 2011, 16:44
    interesant

    taree dar la parul meu cretz nu cred k ar merge...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod