De la păr haotic la bucle perfect definite: Cum redă un hairstilist frumusețea părului creț

Îngrijirea părului creț este o adevărată artă. Numai femeile care au părul creț sau ondulat știu cât efort și dăruire necesită acele bucle perfect definite.
Dacă îți ignori părul chiar și o perioadă scurtă, ai putea crede că onduleurile tale se răzbună și pur și simplu dispar, lăsând în urmă o „claie” nedefinită.

Obișnuit să se confrunte des cu problemele clientelor sale cu părul creț, un hairstilist brazilian și-a dedicat cariera exclusiv acestui tip de păr. Rodrigo Araújo se poate autointitula „îmblânzitorul buclelor” dacă ar fi să judecăm cu imaginile înainte și după pe care le postează pe contul său Instagram.

Citește și: 
Cum să-ți faci serumuri hidratante pentru păr.
4 rețete cu uleiuri naturale


Hairstilistul reușește să redea forma, strălucirea și volumul buclelor, devenind foarte popular în rândul femeilor cu părul creț din Brazilia și nu numai. Rodrigo își ia misiunea în serios. Înainte de a tunde părul creț și de a aplica tratamente pentru definirea buclelor le face clientelor sale schițe prin care le arată unde va adăuga volum, unde va reduce volumul și ce formă va avea părul la final.

„Viața este prea scurtă pentru a avea păr plictisitor” - acesta este motto-ul lui Rodrigo.
Și se pare că reușește să-l pună în practică cu succes, având în vedere faptul că le aduce zâmbetul pe buze clientelor sale. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod