Coafuri pentru plaja

Te gandesti probabil ca la plaja nu ai nevoie de o coafura elaborata... si chiar asa si este. Dar, pentru a-ti proteja parul de efectele nocive ale razelor ultraviolete, este important sa alegi coafuri potrivite si diferite moduri de a-l prinde.
Te gandesti probabil ca la plaja nu ai nevoie de o coafura elaborata... si chiar asa si este. Dar, pentru a-ti proteja parul de efectele nocive ale razelor ultraviolete, este important sa alegi coafuri potrivite si diferite moduri de a-l prinde. Daca mai punem la socoteala si uleiul de plaja pe care il folosesti din belsug si parul tau lipindu-se de piele, este clar ca trebuie sa gasesti o solutie.

Coafurile pentru plaja nu trebuie sa arate perfect, din contra, aspectul usor neglijent este foarte natural. Din aceasta cauza iti permiti sa experimentezi cat mai mult, chiar "la fata locului".

"Sezonul acesta se poarta coafuri lejere, naturale, in stilul anilor '80. Se poarta nodurile de par, dar si caderile in cascada, cu parul ondulat la varfuri", declara stilistul Geta Voinea.

Parul strans in coc


Accesoriile pentru par te pot ajuta sa iti tii parul in frau, dar in acelasi timp sa realizezi coafuri interesante pentru plaja. O astfel de "inventie" este clama pentru coc. Un accesoriu care iti permite sa formezi foarte simplu un coc interesant, fara sa ai nevoie de prea mult timp la dispozitie. Un inconvenient este faptul ca acest tip de clama te poate incomoda cand stai intinsa pe spate.

De asemenea, poti forma un coc cu ajutorul unui elastic pentru par. Prinde parul la spate intr-o coada pe care sa o rasucesti. Cand s-a format cocul, prinde varful de baza cozii, astfel incat cocul sa nu se desfaca.

Cocul este cea mai buna alegere pentru ca iti protejeaza parul de razele UVA si UVB. Soarele va afecta o mica parte din suprafata parului, comparativ cu cazul in care l-ai lasa desprins pe spate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod