Coafuri pentru plaja


Coada partial impletita


Prin impletire, iti ascunzi o parte din par de razele soarelui si obtii un look ideal pentru plaja. Asa cum spuneam, cu cat mai neglijent, cu atat mai bine.

Impleteste o coada intr-o parte sau la spate, lasand cateva suvite libere. Nu impleti parul pana la varfuri, ci numai pana la jumatate sau chiar mai putin.

O alta varianta este sa impletesti doua codite sau, pentru un efect deosebit, impleteste impreuna cu parul o panglica subtire sau un snur colorat.


Solutii pentru parul mediu sau scurt



Daca parul tau nu este suficient de lung incat sa poata fi prins, poti folosi o esarfa, bandana sau chiar palarie pentru a-l proteja de soare.

Bentitele subtiri te ajuta sa tii sub control bretonul sau suvitele de par mai scurte. Nu iti protejeaza parul de soare, dar au un efect deosebit, in special daca optezi pentru combinatii interesante de culori. Poti alege bentitele din material textil sau pe cele dure, din metal sau plastic.


Onduleurile


Onduleurile sunt la mare cautare in acest sezon. Daca esti fericita posesoare a unui par ondulat, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui in valoare buclele cu ajutorul produselor de styling rezistente la apa. Opteaza pentru produsele care contin si factor de protectie solara.

In cazul in care ai parul drept, dar vrei sa faci senzatie pe plaja cu bucle "artificiale", nu uita ca la primul contact cu apa, onduleurile tale vor disparea.

Chiar daca folosesti produse de styling rezistente la umezeala, acestea nu vor fi suficient de puternice incat sa mentina parul ondulat. O alta varianta este ondularea semipermanenta, dar care poate avea efecte nefavorabile asupra parului, in combinatie cu razele UVB si apa sarata.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod