50 de tunsori pentru părul drept

Părul drept este cât se poate de versatil și ușor de îngrijit: tot ce trebuie să faci este să te speli pe cap, să te usuci și ești gata să ieși pe ușă.
Un alt avantaj major este acela că poți alege dintr-o mulțime de tunsori frumoase, care sunt simplu de întreținut.

Alegerea tunsorii potrivite trebuie să țină cont întotdeauna de textura părului tău. Este una dintre principalele greșeli pe care le fac femeile care sunt apoi dezamăgite de tunsoarea lor. Chiar dacă unele tunsori arată excelent în poze, este esențial să-ți amintești de fiecare dată când le privești că femeile din acele imagini sunt proaspăt coafate, chiar înainte de a fi fotografiate. 

Șansele ca o tunsoare să arate în „viața reală” așa cum arată în poze sunt destul de mici.
În prezent, sunt în tendințe tunsorile cu vârfuri drepte și onduleuri lejere. Le vei găsi la tot pasul pe Instagram și probabil îți vei dori să încerci una identică. Adevărul este că și acele look-uri care par relaxate și ușor neglijente sunt obținute cu multă muncă de hairstiliști, folosind numeroase produse de texturare și aparate de styling.

Citește și: 50 de tunsori ideale pentru fața rotundă


Dacă nu ai timpul necesar să te coafezi zi de zi, este foarte important să optezi pentru o tunsoare care îți pune părul în valoare așa cum este el, în forma sa naturală și cu textura lui obișnuită.
În cazul păului drept, va fi dificil să creezi un efect de onduleuri răvășite zi de zi sau acel efect de păr voluminos ce pare nearanjat. De aceea ar trebui să optezi pentru o tunsoare care evidențiază textura dreaptă a părului tău. Nu doar că arată excelent și sunt foarte ușor de aranjat, dar ar trebui să-ți amintești mai des că te numeri printre femeile norocoase care nu trebuie să folosească niciun aparat de styling în afară de foehn.

Tunsorile bob, cele de tip bob lung, numite lob, sau tunsorile cu breton sunt ideale pentru tine dacă ai părul drept.
De asemenea, se poartă bretonul de tip cortină, cărarea pe o parte și părul tuns în scări, toate acestea reușind să pună perfect în valoare frumusețea părului drept.

Descoperă în galerie 50 de tunsori pentru părul drept din care să te inspiri dacă vrei să faci o schimbare de look.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod