Jane Fonda, o femeie sinceră: La 83 de ani are o fantezie cu bărbați tineri

Actrița a dezvăluit că nu-și mai dorește o relație sexuală, dar încă mai are o fantezie preferată: ea visează la o relație cu un profesor sau cercetător tânăr.
Ce poți să-ți mai dorești la 83 de ani în afară de liniște și sănătate? Ei bine, Jane Fonda are un răspuns surprinzător la această întrebare. Actrița americană continuă să uimească cu vivacitatea de care dă dovadă la această vârstă.

Într-un interviu publicat în ediția din aprilie a revistei Harper's Bazaar, pentru care a realizat și o ședință foto senzațională, Jane Fonda a vorbit că, deși nu și-a pierdut sex-appeal-ul, nu-și mai dorește o relație sexuală. "Nu mai vreau să am o relație, una sexuală, din nou. Nu mai am dorința asta", a mărturisit ea.

Încă mai are fantezii


Actrița americană care a devenit cea mai în vârstă celebritate care a apărut pe coperta revistei Harper's Bazaar în toată istoria de 153 de ani a publicației a dezvăluit că, deși nu mai resimte dorința unei relații sexuale, încă mai are fantezii.

"Dacă am fantezii? Da, iat-o pe a mea. O să v-o spun. Să mă întâlnesc cu un profesor sau un cercetător, cineva din domeniul ăsta, care să fie capabil de iubire, să aibă grijă de o femeie", a mărturisit Fonda.

"Cred că aș fi în stare, dar problema e că aș vrea un bărbat mai tânăr.

Nu-i așa că e groaznic? Am o chestie cu pielea. Aș vrea un bărbat mai tânăr, iar eu sunt prea orgolioasă", a continuat ea.



Actrița a mai spus că unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-a învățat despre ea pe măsură ce a îmbătrânit este că nu mai e capabilă de intimitate: "Nu e vina lor (a bărbaților, n.r.). E a mea. Dacă un tip vine la mine și-mi spune 'Hai, Fonda, să te văd', fug cât colo, speriată."

"Am fost mereu atrasă de bărbați care nu mi-au cerut niciodată asta fiindcă nici eu nu erau deschiși. Nu-mi dădeam seama de asta atunci, dar acum știu. Nu cred că mai pot face ceva acum, dar ăsta-i adevărul (...)", a adăugat ea.

Trei căsnicii cu bărbați importanți


Jane Fonda a avut multe relații de lungă durată, începând cu mariajul cu regizorul francez Roger Vadim, cu care a început să se întâlnească în 1963. Au fost căsătoriți din 1965 până în 1973 și au o fiică, Vanessa Vadim, în vârstă de 52 de ani, notează Daily Mail.

Actrița a fost căsătorită și cu activistul politic Tom Hayden, între 1973 și 1990, cu care are un fiu, Troy Garity, în vârstă de 47 de ani.
Ei au și o fiică adoptată, Mary Williams (53 de ani).

Între 1991 și 2001, Jane Fonda a fost căsătorită cu fondatorul postului de televiziune CNN, Ted Turner, iar din 2009 până în 2017 a avut o relație cu producătorul muzical Richard Perry.

"O parte a motivului pentru care mă angajez într-o relație cu un bărbat este fiindcă simt că îmi poate deschide o nouă cale. Sunt atrasă de oameni care pot să mă învețe ceva și ale căror vieți sunt diferite de a mea, mă dau în vânt după asta", a mai spus vedeta în interviul citat.

"Înainte de toate, vreau să-i fiu pe plac. Asta e o problemă. Când m-am măritat cu Ted - vreau să zic că a te mărita cu Ted e ca și cum te-ai căsătorit cu 15 persoane - a trebuit să învăț cum să vânez, așa că am făcut-o. Îi plăcea să mă îmbrac sexy, așa că am făcut-o. Și tot așa. De ce să fii cu Ted Turner dacă nu-ți permiți să fii absorbită în lumea lui și să înveți din asta? Mă bucur că am făcut-o", a adăugat ea.

"Trebuie să fiu cinstită. Sunt fiica lui Henry Fonda"


Apariția din Harper's Bazaar survine la șase luni după un alt interviu memorabil, însoțit de un pictorial remarcabil: în octombrie 2020, Jane Fonda a pozat într-o ipostază foarte șic pentru revista Interview și a discutat cu Indya Moore, actriță și model americană, despre implicarea sa în activismul politic.



Într-o fotografie impresionantă, câștigătoarea premiului Oscar a pozat într-o rochie roșie și cu un sacou de aceeași culoare semnate de Michael Kors și cu cizme negre din piele Saint Laurent By Vaccarello, cu tocuri înalte. Ea și-a accesorizat ținuta cu cercei Cartier. Într-o altă imagine, ea a pozat îmbrăcată cu o rochie neagră Bottega Veneta, purtând mănuși din piele din garderoba sa.



"Trebuie să fiu cinstită. Sunt fiica lui Henry Fonda. Întotdeauna am fost privilegiată. Când îmi era foarte greu să-mi câștig pâinea, am avut bani puși deoparte care mă puteau ajuta dacă o dădeam în bară", a mărturisit ea, adăugând: "Nu vreau să pretind că am dus mereu un trai fără griji. Am trăit destul de greu o vreme, dar am știut mereu că voi reuși. Trebuie să spun asta. Privilegiul meu m-a protejat mult."

"Îmi plac chipurile îmbătrânite"


În documentarul "Jane Fonda In Five Acts" din 2018, Jane Fonda a mărturisit că nu se simte fericită că a apelat la chirurgia plastică, inclusiv la Botox, dar cel puțin este mulțumită că arată bine pentru vârsta sa.

"Mă bucur că arăt bine la vârsta mea, dar am făcut și operații estetice. N-o să mint despre asta", a spus actrița.

Citește și: 8 femei celebre care ne inspiră cu frumusețea lor. Cum au trecut testul timpului


"Pe de o parte, urăsc faptul că a trebuit să mă alterez fizic ca să simt că arăt OK. Aș fi vrut să nu fie așa. Îmi plac chipurile îmbătrânite. Îmi plac chipurile trăite. Îmi place chipul Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ce sunt"
, a dezvăluit actrița.


Foto: Daily Mail, Harper's Bazaar

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod