Operaţii estetice: Ce este implantul de gambe şi când este necesar


”Mărimea implanturilor de gambe diferă în funcţie de situaţia clinică a pacientului, astfel acestea se pot aplica fie peste muşchi, fie sub muşchi, iar incizia făcută în spatele genunchiului devine aproape invizibilă. Mai mult decât atât, operaţia durează 30 de minute şi este nesangeranda, întrucât se realizează cu radioplasma, care asigură o vindecare mult mai rapidă. Eficienţa şi aspectul natural al implanturilor este dată de tehnica aplicării acestora, fiind protejate de ţesutul subcutanat sau de fibrele musculare”, a adăugat Călin Doboş.


Beneficiile implantului de gambe


Picioarele perfecte pot fi conturate prin diferite metode chirurgicale estetice, însă cea mai eficientă şi de lungă durată intervenţie este cea a implantului de gambe.

De ce? Deoarece remodelarea gambelor prin injectarea grăsimii proprii presupune mai întâi recoltarea grăsimii de pe alte zone ale corpului, preparare specială, pentru ca apoi să fie injectata. Din cantitatea de grăsime injectată în gambe, o bună parte se resoarbe putând necesita şi alte şedinţe de injectare, în funcţie şi de reactivitatea pacientei.
Pe de altă parte este injectarea cu acid hialuronic a gambelor, care însă presupune un cost egal cu cel al implanturilor, iar într-un an se reasoarbe aproape jumătate din cantitatea injectată, şi necesită injectări periodice la aproximativ 2 ani.


Prin urmare, implanturile se dovedesc a fi cea mai eficientă şi de lungă durată soluţie. Rezultatele sunt mult mai stabile, întrucât zona anatomică în care se aplică implanturile nu creează presiune pe ele, iar formă alungită impiedita rotaţia lor, altfel spus riscul deplasării implantului odată ce s-a vindecat zona operată este spre zero.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod