Carmen Bruma are un ten mai tanar cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamica

Carmen Bruma are un ten mai tanar cu cinci ani multumita unui tratament de ultima generatie. Vedeta are in prezent o piele mai fina si mai stralucitoare si trasaturile mai bine conturate dupa ce a urmat recent, la Silhouette, tratamentul Guinot Hydraderm Cellular Energy. Acesta regenereaza vizibil tenul prin stimularea activitatii celulare.
Cunoscuta pentru stilul de viata activ, Carmen Bruma a respectat dintotdeauna regulile de baza pentru un program zilnic sanatos si echilibrat bazat pe alimentatie corecta, hidratare, sport, odihna, suplimente alimentare de calitate, imbinat, de putin timp, si cu o ingrijire cosmetica profesionala. Vedeta are in prezent grija ca semnele trecerii timpului sa fie atenuate prin tratamente revolutionare non invazive ce ofera un efect uimitor si natural, fara riscul de a altera trasaturile chipului.

In ultimele doua saptamani, Carmen Bruma a urmat tratamentul efectuat cu noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy, prezent la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, considerat o adevarata alternativa la medicina estetica, prin cele doua tratamente de regenerare:

1.     Tratamentul Cellular Energy Jeunesse, ce ofera regerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare.

Noul tratament GUINOT activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum in industria estetica.
Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.

2.     Tratamentul Celluar Energy Lift actioneaza prin stimularea musculaturii faciale si are efect de lifting instant.

Aparatul si noile tratamente GUINOT sunt disponibile la Centrele Silhouette din Bucuresti, Unirii si Dorobanti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod