AMWAY PREZINTĂ NOUL RUJ CU AMBALAJ INGENIOS, TONURI CAPTIVANTE ȘI O FORMULĂ INTENS HIDRATANTĂ: ARTISTRY SIGNATURE COLOR™

Alexander McQueen: "Este o nouă eră în modă - nu există reguli. Este vorba de stilul individual și personal”
Stilul personal este definit de abilitatea de a comunica și transmite personalitate, stare de spirit, chiar și emoție, prin intermediul hainelor, accesoriilor și machiajului. Este acel declic individual care transformă ceva simplu în ceva demn de invidiat, o notă personală. Când vine vorba de stil personal - și discutăm de machiaj - există un singur produs care evidențiază personalitatea  unei femei într-un mod armonios, iar acesta este rujul. De la culoare până la contur și finisare, nenumăratele opțiuni disponibile crează o întreagă garderobă de note personale, demnă de invidiat. Rujul poate transmite o multitudine de emoții, fără să spună nici măcar un cuvânt.

Rujul nu a fost niciodată un accesoriu mai dorit și râvnit de femei, grație noului ARTISTRY SIGNATURE COLOR™, distribuit exclusiv de Amway.
Rezultat în urma unui proces de creație care a durat patru ani, noul ruj vine în culori clasice și nuanțe diafane, menite să răsfețe femeile și să le facă să se simtă alintate și încântătoare. Cu noul ruj ARTISTRY SIGNATURE COLOR™, culorile ies la rampă și captivează ochiul și bunul gust. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 110,36 RON.

Ambalaj Signature – TWIST & CLICK

Noul ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ revoluționează industria rujurilor printr-un ambalaj ingenios. Caseta fermecătoare, de culoare aurie și tonuri de negru, ascunde o adevărată minune tehnică. Inventată, brevetată și proiectată de către Catherine Ehrenberger, vicepreședintele departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Amway, tehnologia "Twist & Click" include 17 piese și presupune deschiderea prin răsucire.
Odată ce rujul este aplicat, o apăsare ușoară a tubului îl va întoarce în poziția inițială, în interiorul casetei.

Paleta de culori Signature – Un întreg spectru de culori


Rujurile ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ ridică ștacheta, începând chiar de la baza specială translucidă, care ajută la menținerea culorii, în așa fel încât ceea ce se vede pe ambalaj să coincidă cu aspectul buzelor.  “Baza translucidă a rujurilor ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ permite ca pigmenții puri să se potrivescă perfect cu orice tip de ten”, explică Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY™. În plus, perlele din formulă conferă un aspect moale și ademenitor, contopindu-se cu buzele. Totodată, formula specială a rujului previne crăparea și uscarea buzelor.
 
Noua paletă de culori a rujurilor ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ dispune de un spectru ademenitor de nuanțe uimitoare, cu finisaje încântătoare.
Cu pigmenți proiectați să maxmizeze impactul coloristic, multitudinea de culori clasice și nuanțe diafane vor scoate în evidență frumusețea oricărui tip de ten.

Beneficiile Signature

Împreună cu o paletă de nuanțe uimitoare, la pachet vin și formulele încântătoare și îmbietoare ale rujurilor, toate împachetate în ambalajul revoluționar de tipul "Twist & Click".

Formula rujului cremă ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ conține o infuzie de uleiuri naturale care ajută la sporirea hidratării cu 36%. Buzele se simt moi, netede și catifelate, iar aspectul este pe măsură. Vitamina E îmbogățește formula și contribuie la protejarea buzelor împotriva ravagiilor aduse de vremea capricioasă.

Pentru o culoare spectaculoasă, potențată de luciu, rujul diafan ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ conține, de asemenea, vitamina E în formulă.
Totodată, produsele au și factor de protecție solară SPF 15, pentru a contracara efectele razelor ultraviolete, precum și alte ravagii aduse de vremea mai mult sau mai puțin capricioasă.

De unde pot fi achiziționate

Rujurile ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ pot fi cumpărate prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: http://www.amway.ro/beauty-and-grooming/artistry-makeup/lips#.UxdKu7zBE7A .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod