drama,dupa drama...
-
0 0
m intreb adesea de unde am puterea de a rezista,de a ma ridica din prapastie,de o lua "iara' de la inceput,promitandu-mi ca a fost ultima data...nu voi mai iubi,nu voi mai suferi...
http://www.youtube.com/watch?v=27hLZ72Nk94
o lovitura primita in inima anul trecut
http://www.youtube.com/watch?v=kMBWLpLsD2Y
ultima drama,relativ recenta...
oare chiar va fi ultima palma primita de la soarta?
Acest mesaj a fost editat de către alex-teodor: -
Eu asta inteleg din clipurile respective, Carmen.
Altceva nu inteleg: cum de a avut timp sa fie parasit, sa sufere dupa pima, sa-i treaca, sa se reindragosteasca si sa fie parasit din nou, toate astea intr-un an?
Alex, cred ca te indragostesti si pui suflet prea repede in relatii... mai pastreaza ceva si pt tine, nu iti pune sufletul pe tava asa repede. Ascult-o pe mamaia, ca stie ce spune, nu te arunca cu capu-nainte, take it easy!
Acest mesaj a fost editat de către Magadutz: -
Se presupune ca atunci cand iubesti ... asa cum reiese din postul tau (drame, videoclipuri, super declaratii) o faci cu tot sufletul, lasand iubirile anterioare in negura trecutului. Ceea ce tu nu faci, daca nu ma insel, pusesi doua videoclipuri pentru doua femei diferite, asa-i?
Asta in primul rand. In al doilea rand ar fi felul in care o faci (drama, etc.) da senzatia ca persoanele respective ar fi murit.
Apreciez barbatii care iubesc intens, dar, fara suparare, ceea ce faci tu mi se pare ... kind of sick! -
draga Alex. in general , o femeie prefera un Barbat(in adevaratul sens al cuvantului), un barbat pe care sa se poata baza neconditionat, un barbat care s'o protejeje....s a m d. , , nu un plangacios care se agatza de poalele ei si'o implora sa nu'l paraseasca. tu mereu fiind parasit..cred ca pb e la tine! incearca sa lasi dramele la o parte si sa'ti plangi de mila. fi barbat! succes!!!!
-
draga Alex. in general , o femeie prefera un Barbat(in adevaratul sens al cuvantului), un barbat pe care sa se poata baza neconditionat, un barbat care s'o protejeje....s a m d. , , nu un plangacios care se agatza de poalele ei si'o implora sa nu'l paraseasca. tu mereu fiind parasit..cred ca pb e la tine! incearca sa lasi dramele la o parte si sa'ti plangi de mila. fi barbat! succes!!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=27hLZ72Nk94
http://www.youtube.com/watch?v=VjK40bQ8Aas
Alegeti melodia !
Acest mesaj a fost editat de către lili25k: -
draga alex-teodor, am reusit intr-un final (depasind momentele de nehotarare ce ma invaluiau) sa vizionez cateva secunde asazisele videoclipuri postate de domnia ta. dragule....numai cateva secunde am rezistat. dupa poza pare ca ai avea cam 18-23 de ani. mai...schimba-ti stilul ca nu te vad sanatos bine merci. lasa miorlaielile si lesinaturile pe seama femeilor...le prinde ceva mai bine. fii si tu barbat. vezi definitia din dex. tir-ti place de x sau de y , cred, doar dupa ce esti parasit? mai...sper ca nu ti-ai taiat venele...ca nu mai dai niciun semn.
-
in primul rand,multam pt sfaturi,pareri,etc... 'pare bine pt tine alexandra_mahmoo,ma bucur pt faptul ca ai reusit si al noulea cer e sub tine.insa,nu mai eticheta,OAMENI fara sa ai idee,fara sa cunosti acea persoana...pur si simplu......este......ma abtin
poftim http://www.facebook.com/index.php?lh=0a416b635313402b474b74f2760df922 mai bn comentezi acolo
\
in legatura cu 2 clipuri care se contrazic.....ce pot spune?
ambele sunt istorie pentru mine...insa,apreciez munca mea....deci imi plac clipurile,doar sunt facut de mine.....acum sunt rautacios
)) in fine,multam tuturor
asta este tovarasie,ajutor,o vorba buna spusa la momentul oportun...chiar este indicat ca ceea ce nu intelegem sa negam,sau,mai grav,sa condamnam
-
in general cuvintele mint...conteaza gesturile,faptele,ceea ce faci!
m-am gandit cv mai serios l treaba cu prbl pshice...ft nervos in ultima vreme....deci,cv probleme cred k sunt.j,cred k era d asteptat...nu imi comvine situatia,insa tree s o accept j s incerc s fac cv....
Acest mesaj a fost editat de către alex-teodor: -
imi este greu s m rup d iubirea asta,e o lupta in mn,constiinta contra inima...sincer,nu stiu ce sa fac,ce e d facut...care din ele va invinge.....toate fazele astea lasa urme...poate,voi treceti cv mai usor peste....j e cv logic...e imposibil s existe 2 pers identice p lumea asta.....fiekre suntem unici in felul nostru.cum e vb romaneask,fiekre are cate o randunik l cap...plus,minus...altii,stoluri d randunici...sau excadrile
) -
e de rahat........maine l ora 7 tree s fiu fresh......lucrez.nu in romania,cu atat mai greu pt mn.pur j simplu in momentu asta "imi vine s excaladez peretii camerei".doare tare...iar lu bitterdevil.....stttttttttt cumetre.....esti trecut,s-au stins ani '80.sunt sigur k vei vocifera cand vei citi
)insa,a 2 oara......sttttttttttt!j,inceark s ti pasu'.dak ai obiecti
)) t rog s fi clar,scurt,concis j l obiect!k s iti pot raspunde cu argumente obiective,logice.si......ce te mai rog...mah...bitterdevil...da-ti jos mask aia...da jos fardul social j inceark s fi u insati....am citit c com ai mai lasat l alte pers....nu ai nik d pierdut sau d castigat,deci ar trebuii s iti fie egal!nu mai suferi aiurea,lasa nasul jos....unde. ii j este locul,defapt!
Acest mesaj a fost editat de către alex-teodor: