Mandria

•  
    • 64 mesaje
    18 Apr 2012, 14:24
    0 0
    Cum va descurcati cu un partener arogant din cale afara, care nu accepta nici un compromis si nu suporta sa-i fie atins orgoliul?
  •  
    • 8901 mesaje
    18 Apr 2012, 14:33
    4 0
    Aroganta si orgoliul nemasurat n-au ce cauta intr-o relatie. Poti fi arogant la locul de munca, daca ai o functie de conducere si crezi ca doar asa iti poti struni subalternii; poti manifesta aroganta la tv, daca esti persoana publica si asa te "cere" functia pe care o detii; poti fi orgolios intr-un cerc de cunostinte, pt a-ti mentine un loc in topul antipaticilor.

Dar cu partenerul? De ce? Atata timp cat nu castigi nimic, dimpotriva, poti pierde tot...

Eu cred ca aroganta ascunde, in fapt, altceva.
  •  
    • 64 mesaje
    18 Apr 2012, 14:40
    0 0
    ...nu ascunde nimic, asa e el. Nu vreau sa-l schimb radical, dar nici sa-i cedez intotdeauna, nu mi se pare normal.
  •  
    • 12625 mesaje
    18 Apr 2012, 14:44
    3 1
    Dyutza_003 said:Cum va descurcati cu un partener arogant din cale afara, care nu accepta nici un compromis si nu suporta sa-i fie atins orgoliul?

...nu ascunde nimic, asa e el. Nu vreau sa-l schimb radical, dar nici sa-i cedez intotdeauna, nu mi se pare normal.

era o vorba..prostul daca nu e fudul nu e prost destul
    nu accepta compromisuri?dar tu accepti tot ce zice si ce face el?
    sa il schimbi radical...cum am sustinut si sustin..omul il schimbi numai daca mai poarta pampersi

da da..stiu ca ma repet
  •  
    • 500 mesaje
    18 Apr 2012, 14:45
    1 0
    ooo daaaa , am avut unu din asta , era in zodia berbecului ce pot spune ?? decat ca ne-am despartit dupa 2 ani ......nepotrivire de caracter. ))
  •  
    • 8901 mesaje
    18 Apr 2012, 14:52
    0 0
    Alcides said:
    andrada86 said:Aroganta si orgoliul nemasurat n-au ce cauta intr-o relatie. Poti fi arogant la locul de munca, daca ai o functie de conducere si crezi ca doar asa iti poti struni subalternii; poti manifesta aroganta la tv, daca esti persoana publica si asa te "cere" functia pe care o detii; poti fi orgolios intr-un cerc de cunostinte, pt a-ti mentine un loc in topul antipaticilor.

Dar cu partenerul? De ce? Atata timp cat nu castigi nimic, dimpotriva, poti pierde tot...

Eu cred ca aroganta ascunde, in fapt, altceva.

Tanti andrada,aroganta este o slabiciune,un fenomen distructiv,nimic nu o justifica!  Ai nota 1!

Nene Alcides, tocmai pt ca este o slabiciune, cum bine ai zis, ascunde ceva, referitor la persoana care manifesta aroganta. Iar fenomenul distructiv se rasfrange asupra celor din jur.

Pentru ca arogantul nu-si face lui rau, ci persoanelor apropiate, care-l baga in seama, uneori mai mult decat trebuie.

•  
    • 3311 mesaje
    18 Apr 2012, 19:00
    0 0
    Dyutza_003 said:Cum va descurcati cu un partener arogant din cale afara, care nu accepta nici un compromis si nu suporta sa-i fie atins orgoliul?

n-am asa ceva
    daca as avea, nu stiu cat as suporta.. probabil mi-as iesi din fire si l-as invita sa-si desfasoare mofturile si sa tina la orgoliul lui intr-o relatie cu alta persoana.

•  
    • 1015 mesaje
    19 Apr 2012, 08:35
    3 0
    Daca mandria asta este tratabila in preajma unui om iubit, atunci e de bine. Daca o tine intr-una in prostie si nu incearca sa se schimbe un pic macar de dragul tau, schimba-l tu pe el, cu altul.